kava s mlijekom - franck barista club - 2020

Franck proglasio najbolje ugostitelje u Zagrebu i Sjevernoj Hrvatskoj

Franck je drugu godinu zaredom dodijelio prestižna priznanja Franck Barista Club najboljim partnerskim ugostiteljskim objektima, od kojih je 12 s područja središnje i sjeverne Hrvatske.

Kafići koji gostima pripremaju vrhunsku kavu prema Franckovim ocjenjivačima, inače vrhunskim baristima s dugogodišnjim iskustvom, na području Zagreba su Cheese Bar, kavana Johann Franck, Caffe Bar Public Bar, Caffe Bar Face2Face, Caffe Bar Astoria, Caffe Bar Coffee Time, Caffe Bar Face 2 te Caffe Barovi Limun i Barista iz Novog Zagreba.

Osim njih, dobitnici priznanja iz ove regije dolaze još i iz Bjelovara (Caffe Bar Story i Caffe Bar Art-Eria) te Novog Marofa (Caffe Bar Inn). Ovogodišnji nositelji Franckovog priznanja za izvrsnost među ugostiteljskim objektima ocjenjivani su metodom tajnih gostiju, a Franckovi ocjenjivači, inače baristi s bogatim profesionalnim iskustvom, posjetili su ih čak četiri puta.

“Projektima poput Franck Barista Cluba pružamo punu podršku svojim partnerima u ugostiteljstvu, dodatno potičemo i promoviramo izvrsnost te potvrđujemo posvećenost stvaranju trendova i podizanju razine kvalitete espressa i ostalih napitaka od kave u ugostiteljskim objektima u Hrvatskoj“, rekao je Mislav Žižanović, voditelj Trade Marketinga za HoReCa kanal.

Kriteriji su kvaliteta i prezentacija espressa i ostalih napitaka od kave, zatim održavanje opreme i posluživanje gostiju

Prošle godine, kada je projekt ocjenjivanja i dodjeljivanja priznanja Franck Barista Club po prvi puta i pokrenut, nominiran je bio 31 ugostiteljski objekt, a priznanja je dobilo njih ukupno 17 u 10 hrvatskih gradova.

Ove godine broj nominiranih porastao je na 58, a najvišu ocjenu od 45 bodova dobilo je ukupno 13 ugostiteljskih objekata, dok je uvjete za dobivanje priznanja Franck Barista Cluba dobilo 38 ugostiteljskih objekata diljem Hrvatske.

Više informacija o Franck Barista Clubu doznajte na mrežnim stranicama na adresi franck.eu/hr/.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - -