forum zagrebačkih ugostitelja / 2020.

Forum zagrebačkih ugostitelja bit će u novom ruhu održan i 2020. godine

Usprkos kompleksnoj pandemijskoj situaciji za sektor, tradicionalni Forum zagrebačkih ugostitelja u 2020. godini bit će održan. Forum dobiva novo ruho – održat će se u virtualnom obliku! Ugostitelji tako još jednom pokazuju svoju prilagodljivost u novim uvjetima.

Forum zagrebačkih ugostitelja donosi sve novosti iz svijeta ugostiteljstva, a na njemu se mogu iskomunicirati svoji zahtjevi i potrebe. To je posebno važno s obzirom na nove pandemijske okolnosti. Forum tako još jednom pokazuje otvorenost za višesmjernu komunikaciju, prilagodbu i želju za daljnjim gastronomskim i turističkim pozicioniranjem Zagreba.


U dva zanimljiva panela na repertoaru će se naći zanimljive rasprave na temu Zagreb – gastronomska i turistička metropola budućnosti te Hrvatska i svijet u novim okolnostima – izazovi i nove prilike. Relevantni sudionici, dijeljenje iskustava iz destinacija diljem Europe i svijeta, kao i zanimljivi zaključci očekuju sudionike koji putem linka mogu izravno pratiti konferenciju. Oba panela dobit će i međunarodnu dimenziju. Svoja će iskustva s gledateljima podijeliti i međunarodni gosti – uspješni poduzetnici iz ugostiteljstva.

“Veseli me što zagrebački ugostitelji još jednom pokazuju moć prilagodbe. Nisu odustali od svog tradicionalnog, centralnog događanja koje će ove godine moći online pratiti i kolege izvan Zagreba. Krilatica Foruma Ugostitelji sa srcem. Zauvijek jasno govori kako i u najkompleksnijem periodu kada brinemo o zdravlju naših najdražih, zaposlenika, klijenata, ekonomskoj stabilnosti i održivosti, istovremeno želimo doprinijeti gastronomskom i turističkom razvoju naše metropole. Za to nam je potreban sustavan dijalog i razumijevanje svih struktura relevantnih za naš sektor”, rekao je Franz Letica, predsjednik Udruženja ugostitelja Zagreb.

franz letica 2020

Forum zagrebačkih ugostitelja će pojasniti novi zakonodavni okvir na temu ljudskih resursa

A taj zakon je preduvjet razvoja sektora. Zato će on biti tema okruglog stola kojeg s nestrpljenjem očekuju poslodavci i posloprimci. Tu su još i teme “pozicioniranje zagrebačke ugostiteljske” ponude kao izuzetno važan dio zagrebačke turističke priče. Bit će i javljanja kolega iz cijelog svijeta, zanimljive panel rasprave s relevantnim sugovornicima iz javnog i privatnog sektora i još puno toga.

Forum je na repertoaru u četvrtak, 12. studenoga 2020. godine od 9 do 17 sati. Prijenos uživo osiguran je iz hotela Dubrovnik u Zagrebu. Sve novosti kao i link za prijenos uživo dostupni su na službenoj stranici Foruma zagrebačkih ugostitelja na mrežnoj stranici na adresi fzgu.hr.

Tagged