davor šuker i fabris peruško - hns - fortenova grupa - 2021.

Fortenova grupa postaje generalni sponzor Hrvatskog nogometnog saveza

Hrvatski nogometni savez i Fortenova grupa udružili su snage! Jedna od najvećih tvrtki u jugoistočnoj Europi postaje sponzor HNS-a i aktualnih svjetskih doprvaka. Fortenova grupa postaje tako generalni sponzor Hrvatskog nogometnog saveza, dok će tri kompanije iz njezinog portfelja – Konzum, Jamnica i PIK Vrbovec – biti službeni sponzori HNS-a.

Ugovor o sponzorstvu u trajanju od četiri godine potpisali su Davor Šuker, predsjednik HNS-a i Fabris Peruško, glavni izvršni direktor Fortenova grupe. Također, potpisali su se i Zoran Mitreski, Dario Šalić i Slaven Ružić, čelnici Konzuma, Jamnice i PIK-a Vrbovec. Sukladno ugovoru, Jana postaje službena voda nogometne reprezentacije i HNS-a.


“Ponosan sam što smo potpisali ugovor s jednom od najznačajnijih kompanija u ovom dijelu Europe. To potvrđuje našu predanost traženju najboljih partnera za hrvatski nogomet. Kao što je nogomet perjanica hrvatskog sporta, tako su Fortenova grupa i njene kompanije ključne za hrvatsko gospodarstvo te mi se čini prirodnim da budemo snažni partneri. Zahvaljujem Fortenova grupi što je prepoznala međunarodnu vrijednost našeg nogometa te sam uvjeren da će ova suradnja za obje strane donijeti puno koristi, uspjeha i pobjeda, na zelenom terenu i izvan njega”, rekao je Davor Šuker.

“Ponosni smo što ćemo u narednim godinama biti generalni sponzor Hrvatskog nogometnog saveza. Nacionalni nogometni tim jedan je od simbola Hrvatske. Ujedno je i jedna od najbolje rangiranih svjetskih reprezentacija, s brojnim sportskim uspjesima iza sebe. Upravo su uspjeh i izvrsnost vrijednosti kojima se u svom poslovanju vodi i Fortenova grupa. Istodobno, kao snažni i prepoznatljivi hrvatski brendovi, naše operativne kompanije Konzum, Jamnica i PIK postaju službeni sponzori Vatrenih. Također jakog hrvatskog brenda i važnog promotora Hrvatske u svijetu”, rekao je Fabris Peruško.

Fortenova Grupa će izgraditi deset nogometnih igrališta u različitim dijelovima Hrvatske

“Posebno mi je zadovoljstvo što ovo sponzorstvo uključuje i društveno odgovorni projekt izgradnje deset nogometnih igrališta u različitim dijelovima Hrvatske. Na taj način ćemo, zajedno s HNS-om, poticati bavljenje sportom među najmlađima i tako dati važan doprinos lokalnim zajednicama u kojima poslujemo. HNS-u i Vatrenima želim puno novih sportskih uspjeha i medalja, a posebno se radujem navijanju na utakmicama Europskog nogometnog prvenstva, kao i na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru 2022″, dodao je Fabris Peruško.

Fortenova grupa jedna je od vodećih regionalnih tvrtki i jedan od najvećih poslodavaca u regiji. Tvrtka posluje u tri ključne djelatnosti – maloprodaji, prehrani i poljoprivredi. U svim najvažnijim djelatnostima i u većini zemalja u kojima posluje, Fortenova grupa je snažni tržišni takmac s velikim portfeljem brendova na liderskim pozicijama. Više o Grupi doznajte na mrežnim stranicama na adresi fortenova.hr.

Tagged