muzej suvremene umjetnosti zagreb / rujan 2012.

FMCG MARKETING SUMMIT 2019 – Zaronite u budućnost retail marketinga

Kako postići impozantne rezultate kroz marketinške kanale u 2019. godini? Odgovor na ovo i mnoga druga pitanja saznajte na FMCG Marketing Summitu, najvećoj regionalnoj marketinškoj konferenciji za sektor robe široke potrošnje.

Sve češće se govori o iskustvu i emocijama. Budite sigurni da je temeljni proizvod ili usluga sadržan u priči koja dodaje neku vrijednost za potrošača – racionalnu ili emocionalnu. Učimo iz dobrih praksi!

Preživjeti u ovom modernom, digitalnom svijetu znači angažirati potrošače više nego ikada. Upravo zato drugi FMCG Marketing Summit održat će se 10. travnja 2019. godine u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.

“Predstavit ću širok i kritičan pogled na marketing i inovaciju i načine na koje se mijenja i raste u moderno vrijeme kao koncept i poslovni pristup, pomiješan s jednostavnim primjerima, humorom i savjetima”, najavio je konferenciju keynote govornik Christian Majgaard.

Svjedoci smo značajnih promjena u poslovnom svijetu i društvu općenito, a FMCG tržište uzbudljivo je i dinamično jer se brzo prilagođava neprekidnim inovacijama. Upravo zato danas govorimo o novim trendovima u marketingu – zapravo susrećemo se s tsunamijem!

“Volim razumjeti kako se potrošač povezuje s online sadržajem pa će moj govor biti usredotočen na komunikaciju u čijem centru je potrošač. Govorit ću o Dishwasher Diaries kao studiji slučaja kako bih objasnio kako stvoriti sadržaj koji će korisniku biti relevantan”, istaknuo je Adeel Ansari, Senior Manager – Global Digital iz Henkela.

FMCG Marketing Summit predstavit će najnovije informacije i uvid u aktualne trendove u brzorastućem sektoru kako bi posjetiteljima omogućili poboljšanje i unaprjeđenje poslovanja. To će se postići kroz izbor vrhunskih predavača iz Hrvatske i svijeta te relevantnih tema koje svakodnevni izazove nameću.

“Na FMCG Summitu usporedno će se prikazati podaci medijskih tržišta zemalja regije i staviti regiju u globalni kontekst. Pregled svih zanimljivosti u regiji trajao bi danima, tako da ćemo se ograničiti samo na generalne pokazatelje koji će omogućiti publici stvaranje šire slike o razlikama i sličnostima medijskog pejzaža od Slovenije do Albanije”, rekao je Martin Koprek, medijski direktor iz Ascanius Medije.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -

1 thought on “FMCG MARKETING SUMMIT 2019 – Zaronite u budućnost retail marketinga

Comments are closed.