flixbus logo 2019

FlixBusom po Hrvatskoj za 19 kuna – u svibnju na kavu u Split, Zadar, Dubrovnik ili Zagreb!

FlixBus – autobusni prijevoznik putnika i ovog mjeseca stavlja putnika u fokus te je stoga pripremio niz aktivnosti za što bolji doživljaj putovanja. U sklopu FlixBus Happy Houra ograničen broj karata po cijeni od 19 kuna biti će dostupan danas, 6. svibnja s početkom u 12 sati pa sve do 23:59 sati, a cijene vrijede za direktna putovanja unutar Hrvatske i prema odabranim destinacijama u BIH u razdoblju od 14. svibnja do 5. lipnja 2019. godine. Otputovati u Split na kavu, prošetati Zadrom, posjetiti Plitvička jezera ili otići na sami jug Hrvatske, odnosno Dubrovnik ili pak s juga stići u Zagreb za 19 kuna, samo su neke od vikend ideja u svibnju.

“Početkom svibnja krenula kampanja FlixBus Happy Hour, koji predstavlja niz aktivnosti i iznenađenja za FlixBus putnike koji će se protegnuti na cijeli mjesec. Ako ne volite gužve i vrućine, a razmišljate o godišnjem odmoru, danas je najbolje vrijeme za planiranje putovanja po Hrvatskoj i kupovanje karata”, rekla je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE South regiju.

FlixBus, europski lider u prijevozu putnika, zahvaljujući svojoj širokoj mreži autobusnih linija koja se prostire na 29 zemalja povezujući 2.000 destinacija s više od 350.000 dnevnih veza pruža udoban i zeleni način putovanja. Omiljen među mladima radi svoje lake dostupnosti i pristupačnih cijena, FlixBusom je od osnutka putovalo više od 100 milijuna putnika.

FlixBus putnicima nudi besplatan Wi-Fi, utičnice, više prostora između sjedala, besplatnu prtljagu te mogućnost promjene i otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska. FlixBus aplikacija preuzima se potpuno besplatno te je dostupna i na hrvatskom jeziku.

Osim jednostavne i brze kupovine karata, putem aplikacije dostupni su odgovori na najčešća pitanja, obavijesti o mogućim kašnjenjima autobusa zahvaljujući GPS live trackingu, navigacija do najbliže stanice te detaljne informacije o svakoj kupljenoj karti i QR kodu koji je zamjena za printanu kartu.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -