flixbus setra / 2022.

FlixBus i Cammeo putnicima omogućuju sigurniju vožnju od vrata do vrata

FlixBus, sinonim za putovanja autobusima te Cammeo, koji je krenuo iz Rijeke 2006. godine te tako već šesnaest godina pruža uslugu prijevoza po narudžbi milijunima zadovoljnih korisnika, kreću u suradnju. Ove dvije prijevozničke tvrtke predstavljaju koncept integriranog prijevoza. Autobusni prijevoznik će se brinuti o prijevozu putnika na većim udaljenostima, dok će se taxi prijevoznik pobrinuti za siguran dolazak do krajnje destinacije. Putnicima je tako osigurano potpuno rješenje za sve potrebne prijeđene kilometre u njihovom putovanju.

Ovakvim oblikom prijevoza FlixBus i Cammeo postaju sigurni partneri putnicima. Oni osim udobne i povoljnije vožnje nude i održivi način prijevoza te jednostavnost u putovanju. Upravo ovakav prijevoz omogućuje kombinaciju više oblika prijevoza i postaje alternativa korištenju mnogobrojnih osobnih automobila. Tako ova usluga ima i jednu od ključnih uloga u ekološkoj osviještenosti putnika.

Flixbus i Cammeo vas sigurno i udobno voze do željene adrese i po danu i po noći

Nakon što je ovaj koncept putovanja prihvaćen diljem Europe, sve više je prihvaćen i u Hrvatskoj. Ova je usluga dostupna u svim gradovima u kojima FlixBus i Cammeo zajedno prevoze putnike. A to su Zagreb, Rijeka, Osijek, Varaždin, Split, Zadar i mnogi drugi. Jednostavno, putnici koji tijekom veljače 2022. godine koriste FlixBus i Cammeo moći će preuzeti svoj popust od 15 posto.

Popust će se moći iskoristiti sve do kraja lipnja 2022. godine unutar Hrvatske te isključivo za kupovine putem aplikacija. Prilikom preuzimanja Cammeo aplikacije te nakon korištene TAXI vožnje, u svom mailu s računom za Cammeo vožnju putnici dobivaju i popust na vožnju FlixBusom. A putnici nakon kupovine karte za FlixBus tijekom veljače mogu putem mrežne stranice na adresi flixbus.hr saznati kako rezervirati Cammeo vožnju.

Tagged