bajkmont sesvete zagreb / 2021.

EU Projekt: Automatizacija i optimizacija poslovnih procesa tvrtke Bajkmont

Poduzeće BAJKMONT d.o.o. iz Sesveta uspješno provodi projekt “Automatizacija i optimizacija poslovnih procesa” sufinanciran od strane Europske unije. Projekt je provodi u sklop poziva “Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2”.

BAJKMONT d.o.o. osnovan je 1993. godine, kao obiteljska tvrtka i nastavak obrta za čeličnu bravariju koja je pokrenuta 1989., a koja se od svojih početaka brzo orijentirala i specijalizirala za čelične konstrukcije. Promicatelj je suvremene proizvodnje koji kontinuirano raste i razvija se, a ulaganjem u nabavu spomenute opreme i rješenja prati zahtjeve tržišta u sektoru metalne industrije.


Provedba predmetnog projekta doprinosi integraciji svih poslovnih procesa, čime je protok informacija omogućen kroz cjelokupno poslovanje. Predmetni projekt je u završnoj fazi, a sve aktivnosti su na završetku provedbe.

Ukupna vrijednost investicije je 1.861.750 kuna, a dodijeljena bespovratna sredstva iznose 896.610 kuna. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost korisnika BAJKMONT d.o.o. Više informacija o tvrtci doznajte na mrežnim stranicama na adresi bajkmont.hr.

Tagged