bajkmont sesvete zagreb | 2021.

EU Projekt: Automatizacija i optimizacija poslovnih procesa tvrtke Bajkmont

Poduzeće BAJKMONT d.o.o. iz Sesveta uspješno provodi projekt “Automatizacija i optimizacija poslovnih procesa” sufinanciran od strane Europske unije. Projekt je provodi u sklop poziva “Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2”. Tvrtka BAJKMONT d.o.o. osnovana je danas već davne 1993. godine i to kao obiteljska tvrtka te nastavak obrta za čeličnu bravariju koja je pokrenuta 1989. godine, a koja se od svojih početaka vrlo brzo orijentirala i specijalizirala za čelične konstrukcije.

Dodajmo i da je ova tvrtka promicatelj suvremene proizvodnje koja kod njih kontinuirano raste i uspješno se razvija. A ulaganjem u nabavu spomenute opreme i rješenja prati zahtjeve tržišta u sektoru metalne industrije. Provedba predmetnog projekta doprinosi integraciji svih poslovnih procesa, čime je protok informacija omogućen kroz cjelokupno poslovanje. Predmetni projekt je u završnoj fazi, a sve aktivnosti su na završetku provedbe.

Ukupna vrijednost ove investicije je 1.861.750 kuna, a dodijeljena bespovratna sredstva iznose 896.610 kuna. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost korisnika BAJKMONT d.o.o. Sve dodatne informacija o ovoj tvrtci možete doznajti na mrežnim stranicama na adresi bajkmont.hr.

Tagged