erste banka - ulica ivana lučića zagreb - listopad 2012.

Erste banka obnavlja Savjetodavni centar Lučićeva – u fokusu će biti klijent

Erste banka i njezin Savjetodavni centar Lučićeva u Ulici Ivana Lučića u Zagrebu u petak, 26. lipnja 2020. godine, prestaje s radom u dosadašnjem izdanju. Naime, kreće rekonstrukcija samog centra te ulaznog prostora i predvorja poslovne zgrade Erste banke. Projekt će se odvijati u dvije faze, a dovršetak prve faze i ponovno otvaranje Savjetodavnog centra Lučićeva predviđeno je za 15. rujna. Dovršetak druge faze projekta očekuje se mjesec dana kasnije, 15. listopada.

Dotad, klijentima će na raspolaganju biti nova samouslužna non-stop zona s brojnim multifunkcijskim uređajima, a na ulazu će ih dočekivati djelatnik Savjetodavnog centra koji će im pomoći sa snalaženjem na uređajima.

Klijentima će biti dostupni i sefovi, dok će poslovni klijenti moći neometano dolaziti na sastanke sa svojim financijskim zastupnicima. Ostalo financijsko poslovanje može se obaviti u poslovnici Peščenica na adresi Ulica grada Vukovara 269d, u ostalim poslovnicama Erste banke ili korištenjem usluga online bankarstva Erste banke, NetBankinga ili mBankinga.

Transformirani savjetodavni centar uređen prema uslužnom modelu u fokus će staviti odnos s klijentom, njegovo zadovoljstvo u poslovanju s bankom te jednostavne i transparentne proizvode i usluge. Kao i ostale transformirane poslovnice, bit će podijeljen u nekoliko zona, uključujući zonu dobrodošlice, koja je ujedno i centralno mjesto u kojoj se klijent dočekuje te potom upućuje u jednu od zona u kojoj mu se, ovisno o razlogu posjeta, posvećuje posebna pažnja.

U novoj poslovnici nalazit će se samouslužna zona, čime se dio transakcija preusmjerava s blagajničkih pultova

Važnu ulogu u novom konceptu ima i tehnologija, koja je prilagođena fleksibilnom radnom mjestu zaposlenika te omogućuje njihovo povezivanje s partnerima banke kroz korištenje video chat tehnologije. Prema ovom je modelu dosad preuređeno ukupno devet poslovnica Erste banke diljem Hrvatske.

Više informacija o Erste banci, lokacijama poslovnica i njihovim radnim vremenom doznajte na mrežnim stranicama na adresi erstebank.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -