epic drama - viasat world

Epic Drama – novi TV kanal sa vrhunskim dramskim sadržajima na hrvatskom tržištu

Medijska tvrtka Viasat World sklopila je ugovor s nezavisnom tvrtkom za televizijsku, filmsku i digitalnu produkciju i distribuciju All3Media za više od 50 sati vrhunskih dramskih sadržaja za svoj novi brend – Epic Drama. Ljubitelji drame dobit će pristup najvećoj zbirci renomiranih i uzbudljivih serija raznih žanrova, uključujući krimiće, ekranizacije književnih klasika te političke, povijesne, ratne, akcijske, pustolovne, povijesne i fantasy sadržaje. Novi kanal, koji kreće 14. prosinca 2017. godine na ključnim međunarodnim tržištima i teritorijima Viasat Worlda, sada će biti dom nekih od najpopularnijih sadržaja All3Medije.

Drago nam je što možemo proširiti partnerstvo s all3medijom i učiniti kanal Epic Drama ekskluzivnim domom ovih primamljivih dramskih serija na nekim od naših međunarodnih tržišta. Kao stručnjaci za odabir sadržaja, odlučni smo u misiji da osiguramo prava za najbolje i najkvalitetnije dramske serije da bismo ispunili naš bogat prijedlog kanala, a ovi su naslovi savršeni za to. Odlično smo započeli, a to je tek početak, završavamo detalje za pokretanje vrhunskog programa”, rekla je Karin Heijink, potpredsjednica za sadržaj i proizvode u Viasat Worldu.

Kao renomirani proizvođač i distributer vrhunskih nezavisnih dramskih sadržaja, all3media je ključni partner Viasat Worlda u opskrbljivanju Epic Drame najboljim dramskim serijama. Ovaj prvi ugovor za skriptirani sadržaj potvrđuje predanost Viasat Worlda suradnji s najboljim partnerima u distribuciji sadržaja te se nadovezuje na dugogodišnju suradnju dviju tvrtki u području faktualnih programskih sadržaja, posebno u žanru neskriptiranih povijesnih serija.

“Oduševljeni smo što smo ključni dio liste Viasat Worlda za kanal Epic Drama. Te divne povijesne drame bit će odličan dodatak novom vrhunskom sadržaju programa, prebacit će publiku u drugo vrijeme i na drugo mjesto a priče će pričati i glumiti nagrađivani glumci i produkcijski timovi. Radujemo se suradnji s Viasat Worldom dok Epic Drama postupno napreduje i postaje ekskluzivnim domom nekih od ključnih drama”, rekao je Ben Packwood, voditelj prodaje u all3mediji International.

O Viasat Worldu

Viasat World vodeća je nezavisna međunarodna kuća sa sveobuhvatnim kanalima i SVOD portfeljom koji pokrivaju dokumentarne, zabavne, dramske, filmske i sportske žanrove. Sadrži 27 Pay-TV kanala i on-demand usluga na ključnim tržištima, imamo više od 145 milijuna pretplatnika u više od 50 država i teritorija. Vrhunski zanimljivi sadržaj dostupan je na 17 različitih jezika i stručno raspoređen na 16 programskih brendova.

Nastali od goleme kolekcije uspješnih, suvremenih emisija, dokumentarni brendovi Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Life i nadolazeći Epic Drama, oživljavaju povijest, pričaju priče iz prirode i donose bezvremensku stvarnu zabavu putem nadahnutog pripovijedanja.

Također, sedam TV1000 filmskih kanala, uključujući TV1000, TV1000 Action, TV1000 Russian Kino i TV1000 Premium HD smještaju tvrtku na prvo mjesto filmskih dobavljača u Rusiji. Kanali prikazuju sve od holivudskih blockbustera do najboljih međunarodno hvaljenih naslova, uz neke od najvećih zvijezda u povijesti. Tvrtka je posvećena digitalnoj izvrsnosti i cilj je osigurati SVOD prava na gotovo čitav TV sadržaj. Također, vode TV1000Play, streaming uslugu dostupnu u Rusiji i ZND-u, s kojom gledatelji imaju pristup cijelom portfelju kanala i knjižnici s cijelim sadržajem.

Najnovija prinova u digitalnom portfelju Viasat Worlda je TV1000 Russian Kino, usluga koja pretplatnicima izvan Rusije omogućava pristup golemoj kolekciji najnovijih i najboljih ruskih filmova i serija.

O All3Mediji

All3Media je vodeća nezavisna kuća za televizijsku, filmsku i digitalnu produkciju i distribuciju. Grupa All3Media obuhvaća 26 produkcijskih i distribucijskih kuća diljem UK-a, Europe, Azije i Pacifika i SAD-a, uključujući Bentley Productions, betty, Caravan, Company Pictures, IDTV, Lime Pictures, Lion Television, Little Dot Studios, Maverick Television, Neal Street Productions, New Pictures, North One Television, Objective Media Group, Optomen, One Potato Two Potato, Raw, Seven Stories, South Pacific Pictures, Story Films, Studio Lambert, Tower Productions, Two Brothers, Two Halves Pictures, All3Media America, All3Media Deutschland i All3Media International.

Discovery Communications i Liberty Global zajednički su vlasnici All3Medije.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - -

2 thoughts on “Epic Drama – novi TV kanal sa vrhunskim dramskim sadržajima na hrvatskom tržištu

Comments are closed.