ivana trojanović sopić / emirates

Emirates organizira Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja

Nadolazeći tjedan nudi nove mogućnosti svim zainteresiranim kandidatima koji žele iskusiti uzbudljiv svijet kabinskog osoblja najveće svjetske međunarodne aviokompanije. Emirates organizira Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja i poziva hrvatske kandidate da se pridruže multikulturalnom timu.

Emirates trenutno zapošljava više od 200 članova kabinskog osoblja iz Hrvatske, a Hrvati su jedna od 135 nacionalnosti kabinskog osoblja koje brine o putnicima na letovima Emiratesa.

Upute za kandidate

Zainteresirani kandidati iz kontinentalne regije mogu doći na Dan otvorenih vrata u ponedjeljak, 19. kolovoza 2019. godine u 9 sati u hotel Westin Zagreb dok kandidati koji dolaze iz Dalmacije mogu u svojim kalendarima zabilježiti srijedu, 21. kolovoza u 9 sati u hotelu Ora u Splitu.

Nove pozicije otvorene su za žene i muškarce. Zainteresirani kandidati trebaju doći s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom.

Postoji niz uvjeta koje kandidati moraju ispunjavati kako bi konkurirali za navedene pozicije, uključujući navršenu 21 godinu u trenutku priključivanja kompaniji i obvezan minimalni doseg od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima.

Uz to, Emirates traži kandidate koji odražavaju vrijednosti koje kompanija njeguje, poput profesionalnosti, empatičnosti, progresivnosti, vizionarstva i kozmopolitskog svjetonazora. Kandidati se trebaju pripremiti na mogućnost da će na selekciji morati provesti cijeli dan, a oni koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni o terminu i lokaciji dodatnih selekcijskih procesa.

Što možete dobiti?

Članovi kabinskog osoblja zaposleni u aviokompaniji Emirates dobivaju cjelovit paket koji uključuje različite pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smještaja u visokokvalitetnim smještajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prijevoz do i od radnog mjesta, zdravstveno i dentalno osiguranje te ekskluzivne popuste na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vrijeme tijekom boravka u Dubaiju.

Paket također uključuje atraktivne povlastice za putovanja diljem Emiratesove kontinuirano rastuće svjetske mreže destinacija koje se nalaze na šest kontinenata, a na njih imaju pravo i članovi obitelji te prijatelji zaposlenika.

Hrvatice Ivana Trojanović Sopić i Anamarija Vučičević podijelile su najvrjednija iskustva koja su stekle tijekom inicijalne obuke (Abinitio Training) u školi Emirates Aviation Academy. Ivana cijeni vrijeme koje je provela tamo kao i znanja i vještine koje je svladala: “Tijekom obuke steknete samopouzdanje te naučite kako pristupiti putnicima različitih nacionalnosti i kultura. Obuzme vas ponos kad vidite svoje rezultate nakon obuke i koliko ste toga postigli. Postanete timski igrač, naučite raditi za veće i bolje dobro i naposlijetku spoznate kako biti odličan vođa. U školi Emirates Aviation Training Academy uče nas kako biti obazriviji te tamo postajemo dio velike kozmopolitske obitelji.”

“Tijekom obuke jedna od najvažnijih stvari koju sam naučila je kako pravilno reagirati u kriznim situacijama. Treningom se gradi samopouzdanje kako bi se stečena znanja primijenila u svakodnevnom životu, pogotovo kad je riječ o medicinskoj obuci pa tako sad mogu procijeniti određena medicinska stanja i pravilno reagirati što smatram velikom prednošću”, zaključuje Anamarija.

O Emiratesu

Emirates, zračni prijevoznik iz Dubaija (Ujedinjeni Arapski Emirati), na hrvatskom aviotržištu prisutan je od 2017. godine i nudi letove iz Zračne luke Franjo Tuđman u Zagrebu zrakoplovom tipa Boeing 777-300ER. Emirates trenutno leti u više od 150 odredišta u 86 zemalja na šest kontinenata.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - -