ekupi web shop | 2013.

eKupi – najveća hrvatska internet trgovina i garancija sigurnosti online kupnje i prodaje

Najveća hrvatska internet trgovina “eKupi” predstavila je novi koncept internet trgovine na hrvatskom tržištu. A taj koncept omogućuje krajnjem korisniku da prodaje, ali i sigurno kupuje, a pravnim osobama osigurava novi ili dodatni kanal prodaje. Jedinstven na hrvatskom tržištu, web shop eKupi je i garancija sigurnosti kupnje i prodaje…

Jednom kada je kupnja obavljena, ovaj shop garantira da će odabrani proizvod biti isporučen u stanju koje je oglašeno i u razdoblju koje je dogovoreno. Prodavateljima eKupi jamči isplatu za prodani proizvod. Prikupljanje i dostava robe također se obavlja pod nadzorom ove internetske trgovine, a ovakvim zaokruženim pristupom procesu kupoprodaje rizik se svodi na najmanju moguću razinu. Što drugo napraviti, nego posjetiti ovaj inovativni hrvatski web shop na adresi ekupi.hr.

“Ovim potezom eKupi nastoji ići korak dalje u prepoznavanju potreba tržišta. S jedne strane, omogućava svim pravnim osobama da plasiraju svoj proizvod i učine ga dostupnim na jednostavan način putem dodatnog kanala prodaje i bez ikakve investicije, a s druge strane fizičkim osobama da prodaju svoje nove ili rabljene proizvode. Ali i da kupuju sigurno, jer naša internetska trgovina garantira sigurnu isporuku. Dodatni iskorak je mogućnost kupnje rabljenih proizvoda na rate. I to do 12 rata beskamatno!”, rekla je Irena Langer Breznik, popredsjednica Uprave M SAN Grupe i operativna direktorica eKupi.

Na ovom web shopu mogu svoje proizvode plasirati i privatne, ali i pravne osobe

“Svaka fizička ili pravna osoba može jednostavno plasirati vlastite proizvode na stranicama web trgovine eKupi. Naravno, ona može definirati svoju prodajnu cijenu, uređivati informacije i dodavati slike. Jednom kada je proizvod vidljiv na stranicama, on je raspoloživ za kupnju. Za proizvode vrijede sve standardne opcije plaćanja i usluge koje eKupi i inače pruža. A ovaj web shop osigurava prodavateljima rješenje ključ u ruke logistički i operativno, od narudžbe do dostave kupcu”, rekla je Anita Lacmanović, regionalna voditeljica poslovanja eKupi. A više o ovom web shopu iza kojeg stoji hrvatska tehnološka tvrtka M San doznajte i putem PDF brošure.

Ključne prednosti ove nove usluge su:

  • plasiranje robe u novi ili dodatan kanal bez ulaganja u infrastrukturu i marketing
  • rješenje Ključ u ruke logistički i operativno
  • osiguran doseg kupaca, točnije velika posjećenost
  • garancija sigurnosti kupnje – garancija dostave naručenih proizvoda
  • garancija sigurne naplate
  • opcija plaćanja karticama na rate za novu ili rabljenu robu do 12 rata beskamatno

VIDEO: Trebate zimske gume za vaš auto? Potražite ih na web shopu eKupi!

Tagged