Eko TAXI / Muzej Mimara, Rooseveltov trg, Zagreb / 2019

Eko TAXI snizio cijene vožnje u Zagrebu, Velikoj Gorici i Zaprešiću

Građani Zagreba, Velike Gorice i Zaprešića od 8. ožujka 2019. godine će se Eko taxijem voziti po značajnije jeftinijim cijenama. Cijena starta vožnje Eko taxijem iznosit će 4 kune, a svaki sljedeći kilometar 3,60 kuna. Minimalna tarifa iznosi 12 kuna, a cijena po minuti tek 90 lipa. Tako će od danas prosječna cijena vožnje rutom od Zagrepčanke do Autobusnog kolodvora u Zagrebu iznositi samo 26 kuna.


“Kao jedan od vodećih taksi prijevoznika u Hrvatskoj konstantno pratimo potrebe naših korisnika kao i tržišta. Naš je poslovni cilj fokusiran upravo na naše korisnike kako bi im u svakom trenutku pružili kvalitetan, jednostavan, siguran i ekološki osviješten prijevoz gradom. Osim toga snažno smo predani tome da budemo korisnicima najbolji omjer cijene i kvalitete i to je značajka radi koje nas naši korisnici uvijek iznova odabiru kao svojeg omiljenog taksi prijevoznika”, komentirao je sniženje cijena Eko taxija direktor Mislav Munivrana.

Akcijom #nizenemoze iz Eko taxija najavili su samo početak brojnih novosti koje uvode u svom poslovanju u 2019. godini, a koje je počelo snažnim rebrandingom kompanije prošle godine, ekspanzijom poslovanja diljem gradova u Hrvatskoj, sniženjem cijena te uvođenjem električnih automobila.

“Uz nove, snižene cijene vožnje Eko taxijem, korisnici kroz cijelu godinu imaju mogućnost kartičnog plaćanja kako kroz aplikaciju tako i u vozilu, a koja omogućuju čak 50 posto niže cijene vožnje ponedjeljkom i utorkom te 10 posto ostalih dana u godini”, dodao je Mislav Munivrana.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged