la femme fm by gold fm / 2021.

Ekipa zagrebačkog radija Gold FM odlučila mjesec dana slaviti Dan žena!

Gold FM će idućih mjesec dana slaviti Dan žena, a na njihovom Gold SPICE kanalu će sve do ponoći, 8. ožujka 2021. godine, svirati samo legendarni hitovi koje pjevaju žene, kao i sve one pjesme koje su posvećene ženama.

“OK je imati Dan žena jedan dan, ali treba ih slaviti puno češće. Zato smo već danas, u čast žena i svih koji se tako osjećaju, pokrenuli La FEMME FM by Gold FM”, poručuju Goldovci.


La FEMME FM se može slušati idućih mjesec dana na njihovoj mrežnoj stranici na adresi goldfm.hr, mobilnoj aplikaciji i na Gold SPICE kanalu. Na jednom mjestu okupljene su neke od najvećih glazbenih diva svih vremena kao što su Tina Turner, Madonna, Aretha Franklin, Janis Joplin, Tracy Chapman, Diana Ross, J.Lo, Dido, Amy Winehouse, Alanis Morissette, Etta James, Annie Lennox…

“Kratko i jasno – živjele nam žene!”, zaključuju na zagrebačkom zlatnom radiju, a podsjećamo, možete ga slušati na frekvenciji 94.9 MHz. Popis radio stanica koje se mogu čuti u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji možete pronaći ovdje.

Tagged