AXOR MyEdition Powder Rain Spray

Dvije prestižne nagrade AXOR-u za dizajn koji nadmašuje očekivanja

Na međunarodnom sajmu namještaja imm Cologne 2019, AXOR MyEdition kolekcija osvojila je jednu od najpoznatijih svjetskih nagrada za dizajn u sektoru interijera – ICONIC AWARD 2019 – Best of Best! Zatim je uslijedilo zlatno priznanje koje je dodijelila Njemačka nagrada za dizajn sustavu za tuširanje AXOR ShowerPipe 800. Stručni žiri nagradio je dizajn AXOR MyEdition kolekcije i njezinu inovativnost u prilagođavanju kupcima uz komentar: “Svojim istim, pravokutnim dizajnom elegantna miješalica je skladan dodatak mnogim kupaonicama. Ploča miješalice isporučuje u raznim materijalima nude i tako inovativno rješenje kupcima da izgled kupaonice kreiraju prema vlastitoj osobnosti.”

Oba nagrađena proizvoda nastala su u suradnji s dugogodišnjim partnerima Hansgrohe grupe dizajnerskim studijom Phoenix Design.

Inovativni dizajn i funkcionalnost također su zaslužni što je u konkurenciji od 50 dizajnerskih proizvoda međunarodni stručni žiri Njemačke dizajnerske nagrade zlatom nagradio baš AXOR ShowerPipe 800.

“Kada proizvođač premium opreme pokrene novi proizvod, očekivanja su velika. I doista, ono što je AXOR postigao svojim ShowerPipe 800 više nego nadmašuje sva očekivanja, kako sa stajališta forme tako i funkcije. Sustav za tuširanje AXOR ShowerPipe 800 izdvaja se od konkurencije već na prvi pogled zahvaljujući svom iznimnom na esenciju svedenom dizajnu, koji vizualno ne dominira u kupaonskom dekoru, već ga zaokružuje elegantnim minimalizmom. Jednako tako je impresivan njegov jednostavan i intuitivan način korištenja. Užitak ga je gledati i doživjeti (čemu je svakako pridonio inovativni PowderRain sprej), koji tuširanje čini još senzualnijim iskustvom”, naveo je žiri.

Njemačka nagrada za dizajn prestižna je međunarodna nagrada koju svake godine dodjeljuje Njemačko vijeće za dizajn s ciljem otkrivanja, prezentacije i nagrađivanja jedinstvenih trendova u produkt-dizajnu i komunikacijama.

Podijeljena je na kategorije Izvrstan produkt – dizajn i Izvrstan komunikacijski dizajn. Nagrade Zlato, Pobjednik i Posebno priznanje dodjeljuju se u svakoj od natjecateljskih kategorija.

Zlatom se nagrađuju izvanredna postignuća u međunarodnom dizajnu i dodjeljuje se samo najboljima od najboljih. U posebnim slučajevima žiri može odlučiti da odabere dva Zlatna dobitnika u svakoj kategoriji.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -

1 thought on “Dvije prestižne nagrade AXOR-u za dizajn koji nadmašuje očekivanja

Comments are closed.