čokolada dorina čvarak I kraš zagreb I 2022.

Dorina čvarak – Kraš 30. travnja predstavlja limitiranu čokoladu s čvarcima!

Dorina u suradnji s Mesnom industrijom Braća Pivac predstavlja limitiranu čokoladu s čvarcima – Dorina čvarak! “Slasna ili masna? S kim ćeš je prelomiti?”, objavljeno je na Kraševim društvenim mrežama prvog travnja. Ova šala bila je toliko dobra, da je ideja o Dorini s čvarcima postala slatka želja brojnih pratitelja. Tako je Kraš ponukan ogromnim interesom odlučio otići korak dalje. I to ne reći “aprilili”, nego “tražili ste i dobit će te”, udovoljiti potrošačima i zaista proizvesti čokoladu Dorina Čvarak.

Ono što su započeli prvog travnja, u Krašu će dovršiti zadnjeg dana travnja. Naime, u rekordnom roku napravljena je Dorina Čvarak od 100 grama, s minimalno 50 posto udjela kakaa i pažljivo biranim hrskavim čvarcima. Ova ručno rađena čokolada proizvodi se u limitiranom izdanju, a ekskluzivno će se moći kupiti u Kraš Choco & Caféu na glavnom zagrebačkom trgu – Trgu bana Jelačića. Njena prodaja počinje u subotu, 30. travnja 2022. godine i trajat će do isteka zaliha. Stoga svi koji žele probati ovu jedinstvenu kombinaciju moraju požuriti nabaviti svoj primjerak!!!

Nije svaka šala neslana. No, ova je itekako slana, jer su u Krašu prelomili i omogućili potrošačima da zaista uzmu sve – pa i Dorinu Čvarak. Svi smo se makar jednom našalili za prvi travanj, datum na koji se obilježava Međunarodni dan šale i jedini dan u godini kada nikome ništa ne vjerujemo, jer su šale i smicalice ne samo dozvoljene, nego čak poželjne. A u Krašu, osim majstora najbolje čokolade, nalaze se i vješti šaljivdžije koji su ovogodišnju prvotravanjsku smicalicu pomno spremali kako bi oduševili sve ljubitelje dobrih podvala i još boljih okusa. Više o zagrebačkoj tvornici Kraš i njezinim slatkim proizvodima doznajte na mrežnim stranicama na adresi kras.hr.

Tagged