i can icon activewear 2017

Domaći brend I CAN ICON predstavlja novu activewear kolekciju – sportsku odjeću za teretanu

Domaći brend I CAN ICON koji je svojom prošlom, nesvakidašnjom, kolekcijom haljina i odijela u kombinaciji s torbicama, osvojio i svjetske modne krugove, ne prestaje oduševljavati svojim inovativnim i drugačijim dizajnom. Mlada dizajnerica Petra Pavlic predstavlja novu activewear kolekciju – sportsku odjeću za teretanu.

Riječ je o odjeći u kojoj se osjećamo nesputano, lagano, fleksibilno – spremno za trening. Spremni za biti drugačiji, čak i u teretani. Nešto je divlje u modelima koji prezentiraju novu sportsku kolekciju; to su žene sa stavom. Odlučne i odriješite, točno znaju kako postići svoj cilj i lako do njega doći.

Žene koje brinu o svojem izgledu, jer su odavno poznate kao kompleksne individue koje se dokazuju samo sebi. Organizirane majke i uspješne karijeristice – sve one koje znaju kako dobro izgledati u svim prigodama. Ako se, pak, tokom godina nakupilo suvišnih kilograma, ovaj model odjeće za vježbanje I CAN ICON activewear vješto to skriva i nadasve motivira, a tomu idu dvije stvari u prilog – odličan materijal i čvrste, ali udobne trake s logotipom branda koji podupire strateška mjesta te oblikuje tijelo da izgleda nevjerojatno.

Iako inspiracija rijetko kad, zapravo nikad ne dođe sjedeći u četiri zida, za izradu nove I CAN ICON modne kolekcije prijeđene su milje i milje svijeta kako bi se rodila nova inovacija branda. Cilj ove modne kampanje je spojiti modu i sport, prikazati jednakost žene muškarcu, neustrašivost i spremnost.

Kreatorica otkriva kako ne pronalazi zadovoljstvo radeći već postojeće kreacije, već joj je gušt stvoriti nešto novo, neviđeno, iako je težak put do prihvaćanja noviteta, posebno u modnom svijetu. Samo rijetki se usuđuju – a takvi se posebno cijene.


  • foto: Goran Čižmešija

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -

1 thought on “Domaći brend I CAN ICON predstavlja novu activewear kolekciju – sportsku odjeću za teretanu

Comments are closed.