dnna kolekcija - mirisi za interijere - donna vekić - 2021.

DNNA – novi brand mirisa za interijer koje kreira tenisačica Donna Vekić

DNNA je novi brand mirisa za interijer namijenjen globalnom tržištu. Spajajući stoljetnu tradiciju Murano stakla, mirisnih kreacija iz francuske Grasse, centra parfumerije u svijetu i pčelinjeg voska iz Parka prirode Kopački rit, DNNA je kreirala vrhunska tenisačica Donna Vekić.

DNNA ima za cilj razvijati se i obogatiti segment interijera sa svojim proizvodima. A za prvu liniju odabrani su mirisi za interijer, koji su Donnina velika strast izvan terena. Neki kažu da je moguće osjetiti miris pobjede ili poraza. Donna kaže kako u sjećanje može dozvati miris gotovo svih svojih uspomena, posebno onih koje ju podsjećaju na putovanja i igranje tenisa.

To je život – kombinacija raznih izazovnih i opuštajućih trenutaka. Svi teški trenuci podsjećaju nas da imamo nešto za što se vrijedi boriti te nas uče da više cijenimo trenutke uživanja. I to je ono što DNNA želi podijeliti s nama – suze, krv, trud, isprepleten nježnošću, luksuzom i brigom o sebi. Podsjetimo, Donna Vekić je svoju kolekciju lansirala u ponedjeljak, 28. lipnja, na dan kada slavi svoj 25. rođendan i igra prvi meč na Wimbledonu!

DNNA i Donna najveću pažnju posvećuju kvaliteti mirisa

Proizvodi sadrže formule mirisa osmišljene u poznatom parfemskom centru Grasse u Francuskoj. Dodajmo da ih je dizajnirao parfumer Arnaud Fourré. Svaki od pet mirisa sastoji se od kontrastnih i karakternih nota koje savršeno upotpunjuju jedna drugu. U prvoj DNNA kolekciji moći ćete birati između Mango&Vanilla, Champagne&Strawberry, Amber&CBD, Wild mint&Mimosa ili Bergaomt&Patchouli.

Velika važnost pridodana je i sastavu proizvoda. Svijeće su izrađene od 100% prirodnog voska napravljenog uz pomoć pčela iz Parka prirode Kopački Rit u Hrvatskoj. Tako napravljene, odašilju negativne ione kako bi pročistile i poboljšale kvalitetu zraka. Osim samog mirisa, vrlo je važan i dizajn. Zato je svaka posuda za svijeće jedinstvena i napravljena od najkvalitetnijeg Murano stakla. Svaka je ručno izrađena, puhana, grijana i hlađena te personalizirana, a potpisao ju je Murano majstor Stefano Mattiello. Svi ti detalji čine savršeno pakiranje za mirisne svijeće i štapiće te tvore elegantan dodatak interijeru.

Da se radi o vrhunsko dizajniranom proizvodu svjedoči i inovativna ambalaža u kojoj se nalazi proizvod

“Želim da dizajn i mirisi prenose moju poruku podsjećajući nas na krhkost, ali i da potaknu ljude da nikad ne odustaju. Svaki napor zahtijeva opuštanje, svaka ozljeda treba zacijeliti i svaki se stres mora otpustiti. Upravo tomu služe moji proizvodi”, rekla je Donna Vekić.

Važno je napomenuti da je ambalažu dizajnirala svjetski nagrađivana agencija Bruketa&Žinić&Gray. DNNA kolekciju možete pronaći na premium prodajnim mjestima, a već su ostvarene i prve kolaboracije sa luksuznim hotelima s pet zvijezdica. Proizvodi su dostupni i na webshopu na adresi dnna.eu, na kojem možete pronaći i više informacija o posebnostima svakog mirisa i pronaći posebni kutak DNNA FOR BEES. Dodajmo da DNNA daruje dio zarade od prodaje svijeća opstanku pčelinje zajednice u Parku prirode Kopački rit.

Video: DNNA for Bees

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -