dm - drogerie markt - 2022.

DM snizio cijene više od 500 proizvoda mjesec dana prije najavljene izmjene PDV-a

Od utorka, 1. ožujka 2022. godine, dm je snizio cijene više od 520 proizvoda koje prodaje u svojim trgovinama. Mjesec dana prije najavljenog smanjenja PDV-a, kupci će po sniženim cijenama moći kupiti dječju hranu, higijenske uloške, tampone te jestiva ulja. Primjerice, cijena dmBio dječjih voćnih müslija snižena je s 18,90 na 17,50 kuna. Ulošci Jessa Night plus sniženi su s 15,90 na 13,90 kuna. Dodajmo da je cijena eko bučinog ulja uljare Hladnić sada 55,50 umjesto dosadašnjih 59,90 kuna.


“Kupcima nastojimo osigurati što povoljnije cijene proizvoda, a oni uvijek mogu računati na trajno dobre cijene u dm-u. A sa našim programom Dobre cijene u svako vrijeme jamčimo im dugoročno povoljnu kupnju. Kako bismo još jednom pokazali da su nam potrebe kupaca na prvom mjestu, odlučili smo ne čekati travanj. Već smo u ožujku snizili cijene svih proizvoda na koje se odnosi najavljeno smanjenje PDV-a”, rekla je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Uz povoljne cijene, dm svojim kupcima nudi i brojne pogodnosti u sklopu programa vjernosti dm active beauty koji im omogućuje uštede pri kupnji. Samo u prošloj poslovnoj godini, s više od milijun kartica programa pogodnosti, članovi su uštedjeli više od 67 milijuna kuna. Podsjetimo, dm u Hrvatskoj posluje u 164 prodavaonici u 61 gradu. Tvrtka zapošljava više od 1.700 djelatnica i djelatnika te je prva i jedina drogerija u Hrvatskoj s online shopom.

Tagged