dm online shop / 2020.

DM pokrenuo web shop – prva drogerija u Hrvatskoj koja prodaje i online

DM je pokrenuo online web shop te je time postao prva drogerija u Hrvatskoj koja kupcima nudi mogućnost kupnje putem interneta. “dm online shop” otvoren je za narudžbe sedam dana u tjednu, od 0 do 24 sata. U online shopu kupci mogu računati na jednake cijene kao i u prodavaonicama, dok cijena dostave iznosi 30 kuna.

Kupci koji se registriraju i izrade “Moj dm” račun ostvaruju pravo na besplatnu dostavu za narudžbe iznad 390 kuna te uz redovne, imaju mogućnost prikupljanja višestrukih bodova u sklopu programa vjernosti dm active beauty.

“Pokretanjem online shopa ostvarili smo dugogodišnji cilj da svoje proizvode i usluge učinimo dostupnima stanovnicima cijele Hrvatske. Posebno se radujemo što će uz web shop svi naši sugrađani imati priliku upoznati kvalitetu i cijenu naše marke. Ovo je važna prekretnica u poslovanju, jer se nuđenjem mogućnosti online kupnje još bolje prilagođavamo individualnim potrebama i životnom stilu svojih kupaca”, rekla je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga.

Kupcima su na raspolaganju opcije plaćanja odabranim kreditnim i debitnim karticama, uz mogućnost uplate na bankovni račun ili gotovinskog plaćanja pouzećem. Usluga dostave se osigurava u suradnji s tvrtkom DPD te uz opciju dostave na odabranu adresu, kupci proizvode mogu preuzeti u prodavaonicama ili, u dogovoru s dostavnom službom DPD, narudžbu preusmjeriti na odabranu DPD Pickup lokaciju među kojima su i INA benzinske postaje.

U online shopu dostupni su proizvodi poput Balee i Denkmita te proizvodi tvrtkinih dobavljača koji pokrivaju sve kategorije asortimana

Informiranu kupnju omogućuju detaljne informacije o proizvodima koje uključuju porijeklo i sastav proizvoda, način primjene ili pripreme te su istaknuti svi relevantni certifikati i oznake.

Uz navedeno, dm online shop u potpunosti je optimiziran za upotrebu putem pametnog telefona te je integriran u aplikaciju dm active beauty što jamči maksimalnu jednostavnost online kupnje. Više o dm-u doznajte na njihovim mrežnim stranicama na adresi dm.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -