dm online shop - 2021. - ekspresno preuzimanje narudžbi

DM online shop predstavlja novu uslugu – ekspresno preuzimanje narudžbi

DM online shop predstavio je novu usluga “ekspresnog preuzimanja narudžbi” i to u prodavaonici po njihovom izboru. Novom uslugom objedinjena je kupnja putem interneta i kupnja u prodavaonicama, a sve kako bi kupcima pružio “najbolje od oba iskustva i dodatno se prilagodio njihovim potrebama”. Uz korištenje nove usluge, kupnju možete obaviti u dm online shopu. Naručene proizvode možete već za 3 sata preuzeti u odabranoj prodavaonici.

Pri korištenju usluge ekspresnog preuzimanja, prije odabira proizvoda u dm online shopu u tražilici prodavaonica potrebno je odabrati onu u kojoj želite preuzeti proizvode. Na taj način, dostupnost proizvoda u željenoj prodavaonici bit će vidljiva već tijekom odabira proizvoda. Kao način dostave potrebno je odabrati “ekspresno preuzimanje u dm prodavaonici”.

Među načinima plaćanja dostupno je plaćanje kreditnim i debitnim karticama te putem usluga Apple i Google Pay. Usluga ekspresnog preuzimanja besplatna je za sve registrirane kupce koji imaju Moj dm račun, dok se ostalim kupcima naplaćuje dodatnih 9,90 kuna.

DM online shop će za Vas pripremiti kupljene proizvode za najviše 3 sata

Kada se Vaš paket pripremi, dobit ćete e-mail s potvrdom i kodom koji je potrebno predočiti prilikom preuzimanja narudžbe. Proizvodi koje kupite uz korištenje usluge ekspresnog preuzimanja narudžbe bit će zapakirani u održivu trajnu torbu ili vrećicu za kupnju koja je besplatna za sve narudžbe.

Pokretanjem dm online shopa u listopadu prošle godine, dm je zakoračio u novi razdoblje poslovanja. Time je DM postao prva i jedina drogerija u Hrvatskoj koja nudi mogućnost kupnje putem interneta. Danas dm online shop nudi više od 12.000 proizvoda, a samo u kolovozu ove godine posjetilo ga je gotovo 700.000 kupaca. Dodatne informacije o usluzi ekspresnog preuzimanja narudžbi možete pronaći na mrežnim stranicama DM-a.

“Gotovo godinu dana nakon pokretanja, dm online shop svakodnevno posjećuje sve veći broj kupaca. Oni, osim same online kupnje, pretražuju proizvode i detalje o njima. Značajan broj kupaca odluku o kupnji donosi online, a kupnju obavlja u prodavaonicama što višekanalnu maloprodaju čini nezaobilaznom. Usavršavanjem internetskih usluga te brisanjem granica između digitalnog i nedigitalnog uvođenjem usluge ekspresnog preuzimanja prilagodili smo se navikama kupaca. A oni očekuju objedinjeno i neprekinuto iskustvo kupnje na svim kanalima”, rekla je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - -