dm prodavaonica zagreb / 2020.

DM nudi gotovo 1.000 proizvoda u svojoj ponudi – naručite ih uz Glovo!

DM je u suradnji s platformom za brzu dostavu Glovo kupcima omogućio narudžbu i dostavu gotovo 1.000 proizvoda! Možete naručiti proizvode za bebe, proizvode za higijenu, prehrambene proizvode, proizvode za njegu lica, tijela i kose te proizvode za čišćenje. Dostava je dostupna na području Zagreba, Rijeke, Splita, Zadra i Osijeka, a popis proizvoda koji su dostupni za narudžbu moguće je pregledati i odabrati putem aplikacije Glovo.

Jednostavnost usluge koju nudi Glovo kupcima dm-a omogućit će brzu i sigurnu kupovinu potrebnih proizvoda. U aplikaciji Glovo kupci trebaju odabrati dm, nakon čega mogu pretražiti i odabrati proizvode prema jasno definiranim kategorijama. Narudžbu je moguće završiti u svega nekoliko koraka, a prije potvrde narudžbe kupci će uz iznos računa dobiti i procijenjeno vrijeme dostave.

Kako su zdravlje kupaca i djelatnika na prvom mjestu odmah po pojavi koronavirusa u Hrvatskoj, dm je poduzeo preventivne mjere kako bi osigurao najvišu razinu sigurnosti u svojim prodavaonicama. Suradnja s Glovom je iskorak kojim dm želi dodatno zaštititi zdravlje svojih djelatnica, djelatnika i kupaca.

dm kontinuirano prilagođava svoje poslovanje trenutnim okolnostima, jer želimo doprinijeti osjećaju sigurnosti i stabilnosti koji su u ovim trenutcima ključni. Tijekom proteklih tjedana naši kupci su izrazili želju da im osiguramo uslugu dostavu. Suradnjom DM – Glovo odgovorit ćemo na potrebe kupaca te im pomoći da se što savjesnije pridržavaju mjere socijalnog distanciranja i iz svojeg doma izlaze samo kada je to prijeko potrebno. Kupce molimo da paze na svoje zdravlje i zdravlje drugih jer su u ovim trenutcima, kada ovisimo jedni o drugima, zajedništvo i solidarnost najvažniji“, rekla je prokuristica Gordana Picek, voditeljica resora Nabave i marketinga i Prodajne regije Zagreb u dm-u.

DM donirao HCK i građane pogođenim potresom neophodnim proizvodima

Donirano je 10 paleta higijenskih potrepština koji su namijenjeni Zagrepčanima koji još uvijek osjećaju posljedice potresa. A u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem osigurao je 500 paketa s osnovnim i neophodnim proizvodima. U paketima se može naći sapun, gelova za tuširanje i šampona te pelena i drugih proizvoda za njegu beba i djece.

“Svojim poslovanjem i društveno odgovornim djelovanjem nastavljamo biti oslonac zajednici. Sugrađanima koji su još uvijek suočeni s posljedicama potresa koji je pogodio Zagreb željeli smo olakšati ovaj period nesigurnosti. U ime dm-a, zahvaljujem Hrvatskom Crvenom križu s kojim surađujemo dugi niz godina, što nam omogućuje da odgovorimo na izravne potrebe naših sugrađana”, rekao je Darijo Vukančić, područni menadžer dm-a.

Svi koji žele podržati Hrvatski Crveni križ u njihovoj brizi za sugrađane pogođene potresom više informacija mogu pronaći na mrežnim stranicama na adresi ckzg.hr/potres/.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -

1 thought on “DM nudi gotovo 1.000 proizvoda u svojoj ponudi – naručite ih uz Glovo!

Comments are closed.