dm prodavaonica zagreb / 2020.

DM djelatnike nagradio dm darovnom karticom u iznosu od 1.650 kuna

U znak zahvalnosti za iznimno velik trud i angažman u zahtjevnim i nepredvidivim uvjetima koji su posljedica epidemije koronavirusa, dm je sve djelatnice i djelatnike nagradio darovnom karticom u iznosu od 1.650 kuna.

Tvrtka je još u veljači 2020. godine krenula s prvim mjerama prevencije širenja zaraze te zaštite zdravlja djelatnika i kupaca. Svi djelatnici upoznati su s načinima i oblicima prevencije te im je dm osigurao potrebnu opremu kako bi mjere primijenili na radnom mjestu.

Na blagajne svih prodavaonica postavljene su zaštitne pregrade od pleksiglasa, a za lakše pridržavanje preporuka i mjera, kupcima su osigurane besplatne zaštitne maske za kupnju.

Važnost kvalitetnog odnosa prema djelatnicima potvrđuje i nezavisno istraživanje portala MojPosao prema kojem je Drogerie markt u Hrvatskoj sedam godina proglašen najboljim poslodavcem i 11 godina zaredom poslodavcem prvog izbora.

Kontinuirano ulaganje u zadovoljstvo djelatnika među najvažnijim je odrednicama poslovanja

Uz iznadprosječna primanja, kao i brojne druge mogućnosti za profesionalni i osobni razvoj, dm je djelatnicima osigurao između ostalog i 10.000 kuna naknade za svako rođeno ili posvojeno dijete.

“Okolnosti uzrokovane epidemijom koronavirusa utjecale su na naš svakodnevni život i rad. Naše kolegice i kolege svojim zalaganjem i predanošću omogućili su da dm ostane mjesto sigurne i ugodne kupnje. U ime cijele tvrtke, zahvaljujem im što i dalje pokazuju kako su zajedništvo i solidarnost naša najveća snaga. Trudit ćemo se i nadalje osigurati najvišu razinu zaštite zdravlja djelatnika i kupaca. Vjerujemo kako je odgovoran pristup, uz pridržavanje mjera i preporuka nadležnih institucija, jedini ispravan put”, rekla je Ana Fostač Krilčić, prokuristica i voditeljica resora Ljudskih resursa.

Više informacija o DM-u doznajte na njihovim službenim mrežnim stranicama na adresi dm.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - -