Dell UltraSharp 2018 Monitor

Dell predstavio najnovije modele monitora u inovativnoj UltraSharp liniji

Pojavom novih generacija zaposlenika raste zanimanja i potražnja za uređajima koji pružaju vrhunsko iskustvo, kako za zaposlenike tako i za njihove klijente. Dell osnažuje radna okruženja boljom tehnologijom, a dizajnirajući monitore koji poboljšavaju iskustva zaposlenika utječu i na zadovoljstvo i iskustvo klijenata.


Kao svjetski broj jedan brand za monitore, Dell odgovara na potrebe tržišta budućnosti nudeći široku paletu UltraSharp monitora inovativnog dizajna i najnovije tehnologije, kako bi poboljšali učinkovitost i pružili izvanredno korisničko iskustvo. Novi monitori su dizajnirani da zadovolje potrebe korisnika u financijskom i osiguravajućem sektoru, burzama, financijskim analizama, medijima i produkciji, programiranju i projektiranju.

Dell UltraSharp 49” zakrivljeni, 32” 4K USB-C i zakrivljeni 34” USB-C modeli dolaze sa značajnim specifikacijama. Picture-by-Picture značajka omogućava više radnji istovremeno i sadržaj preuzet s dva različita računala. Integrirana tipkovnica, video i miš (KVM) pomažu korisnicima balansiranje između sadržaja i uređivanje istog koristeći se jednom tipkovnicom i mišem. Nova linija UltraSharp monitora nudi USB-C spajanje koje puni spojeni laptop tijekom prijenosa podataka i videa putem istog kabla, kako bi se smanjila i zagušenost kablovima.

Zajedničke značajke cijele linije koje dolaze kao standard u svim UltraSharp monitorima su:

  • potpuno prilagodljivi stalci monitora za veću udobnost i personalizaciju
  • monitori bez treperenja s ComforView značajkom koja umanjuje emisiju plavog svjetla za optimizaciju ugode oka
  • Easy Arrange software na Dell Display Manager-u za lakšu organizaciju višestrukih aplikacija i veću učinkovitost multi taskinga
  • Premium Panel Exchange
  • Trogodišnji Dell Advanced Exchange Servis

Dell UltraSharp 49” zakrivljeni monitor (U4919DW) izvrsnost bez prekida

Dell predstavlja prvi u svijetu 49” zakrivljeni dual QHD monitor s revolucionarnim ultra širokim 32:9 omjerom za neprekinutu učinkovitost više ekrana u jednom.

Pružajući jedinstveno iskustvo, ovaj opsežni monitor idealna je zamjena za dva 27” QHD monitora s velikom radnom površinom 5120 x 1440 rezolucije i IPS tehnologijom čime omogućava korisnicima da pregledaju više sadržaja zadržavajući nijanse u detaljima bez gubitka kvalitete u širokim kadrovima.

Dell UltraSharp 32” 4K USB-C monitor (U3219Q) kristalne boje i jasnoće

Doživite izvanredno iskustvo vrhunskih performansi s posebnom pažnjom na detalje uz novi Ultra HD 4K UltraSharp monitor uz čak četiri puta više detalja nego standardni Full HD. VESA certificirani DisplayHDR™ 400 podržava HDR sadržaj za očaravajuće, životopisne slike koje se prikazuju u živim bojama, otkrivajući do sad skrivene detalje, zahvaljujući 400 lumena svjetlosne jakosti i rasponu od 1.07 milijardi boja.

Kao završni kompliment ovog životopisnog monitora je bezgranični InfinityEdge okvir koji pruža nesmetan pogled na cijelu površinu ekrana.

Dell UltraSharp 34” zakrivljeni USB-C monitor (U3419W) impresivnih performansi

Otkrijte precizne performanse i sveobuhvatno iskustvo uz novi 34” zakrivljeni USB-C monitor koji podupire i rad i zabavu. Ultra široki ekran WQHD (3440 x1440), IPS) s omjerom 21:9 pruža široku radnu površinu idealnu za multi-tasking, a zahvaljujući integriranim dual 9W zvučnicima iskustvo je upotpunjeno i sa zvukom.

Dell UltraSharp 24” i 27” USB-C monitori (U2419HC i U2719DC) dizajnirani za izvedbu

Izražajnost detalja, preciznost, životopisne boje i nenadmašan dizajn odlike su nove UltraSharp linije. Oba modela nude užu bočnu stranu i nosače manjih dimenzija za optimizaciju uredskog stola, savršeno za manje moderne urede.

Gotovo nevidljivi rubovi ekrana idealni su za široki pregled i spajanje više monitora za neometani rad. Novi 24” FHD i 27” QHD monitori dolaze s dvije različite značajke sa ili bez USB-C spajanja nudeći vrhunske performanse u inovativnom dizajnu pružajući korisniku sve što mu je potrebno za rad.

Tagged