deezer premium | dua lipa | 2020.

Deezer u Hrvatskoj omogućio uživanje u 56 milijuna pjesama za samo 5,99 eura mjesečno!

Odnedavno svi zainteresirani u Hrvatskoj mogu uživati u više od 56 milijuna pjesama koje nudi Deezer glazbena streaming usluga. I to po najnižoj cijeni do sada. Dodajmo, glazbeni fanovi se mogu pretplatiti na Deezer Premium za samo 5,99 ili na Deezer Family i HiFi opcije po cijeni od svega 8,99 eura mjesečno. Također, s početkom rujna 2020. godine korisnici će imati mogućnost besplatno isprobati Deezer Premium na 30 dana!

Time je svim ljubiteljima glazbe na raspolaganju gotovo neograničena baza stranih hitova i domaćih uspješnica, koja se uz brojne druge pogodnosti nudi u okviru pretplata Deezer Premium, Deezer Family i Deezer HiFi. Deezer Family opcija, osim svih prednosti Premium računa, omogućuje slušanje glazbe na šest zasebnih korisničkih računa.

Svi članovi obitelji tako mogu uživati u glazbi koju požele, a u slučaju obiteljskih druženja tu je Obiteljski mix koji će savršeno iskombinirati glazbu sa svih korisničkih računa. Pritom dobivate i pristup roditeljskom nadzoru za profile svoje djece kako biste bili sigurni da ne mogu pristupiti neprikladnom sadržaju. I Deezer Family opcija može se aktivirati te besplatno isprobati tijekom 30 dana. Svim istinskim zaljubljenicima u glazbu, koji zahtijevaju isključivo najbolju kvalitetu zvuka, nudi se mogućnost uživanja u više od 50 milijuna pjesama u FLAC lossless kvaliteti, zahvaljujući Deezer HiFi opciji.

Sve što je potrebno je staviti najbolje slušalice na uši ili pustiti glazbu na kućnom audio sustavu

I osjećaj da je korisnik u glazbenom studiju sa svojim omiljenim izvođačem je zajamčen! Korisnici Deezer HiFi-a imaju i ekskluzivan pristup 360 by Deezer aplikaciji koja omogućuje uživanje u stalno rastućem katalogu 360 Reality Audio pjesama, bez potrebe za nabavkom posebne opreme. Deezer HiFi opcija je dostupna putem desktop aplikacije, web playera, iOS i Android sustava te Xbox konzole.

Deezer veliku pažnju posvećuje angažmanu lokalnih glazbenih urednika koji redovito pripremaju playliste s najnovijim hitovima te novim izvođačima koji će zaintrigirati pažnju korisnika željnih dobre glazbe. Puštajte glazbu koju želite, uživajte u neograničenim preskakanjima pjesama i stvorite vlastitu kolekciju jednostavnim pritiskom na gumb Sviđa mi se. Prebacujte se između pametnog telefona, tableta, desktop računala i ostalih podržanih uređaja kao što su prijenosna računala, televizori, automobili, glasovni asistenti, pametni satovi, Xbox konzola te pametni zvučnici.

Svi Deezer pretplatnici mogu uživati u brojnim jedinstvenim značajkama

  • Stihovi, koji omogućuju da pogledate o čemu pjesma govori i zapjevate gdje god se nalazili;
  • SongCatcher, značajka unutar aplikacije koja identificira nepoznate pjesme i omogućuje dodavanje pjesama izravno u osobni katalog;
  • Dark Mode dajekorisnicima slobodu da se prebace sa svog uobičajenog načina rada sa svijetlom pozadinom sučelja na tamno sivu pozadinu;
  • Kanali omogućuju istraživanje i otkrivanje novih glazbenih i zabavnih sadržaja po kategorijama i žanrovima; Deezer nudi više od 20 kategorija glazbe, vijesti, podcastova i prilagođenog sadržaja na temelju lokacije i ukusa korisnika;
  • Flow – neprekinuta glazbena podloga koju Deezer priprema za svakog pojedinog korisnika, na temelju njegovih jedinstvenih preferencija i ukusa;
  • Dnevni glazbeni miksevi u obliku izbora 40 pjesama nadahnutih glazbom koju je korisnik slušao tijekom tog tjedna;
  • Discovery playlista – ažurira se svakoga tjedna donoseći korisnicima novu glazbu koju nikada prije nisu slušali na Deezeru, savršeno prilagođenu njihovom ukusu; preporuke se kreiraju na temelju glazbe koju korisnik sluša na svom telefonu;

Kako biste postali dijelom Deezer zajednice koja već broji preko 18 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta, posjetite mrežnu stranicu na adresi deezer.com/hr. Tu se registrirajte se i uživajte u preko 56 milijuna stranih i domaćih pjesama. A prema vlastitim željama i potrebama odaberite jednu od ponuđenih pretplata – Premium, Family i HiFi.

O Deezeru, glazbenom streamnig servisu

Deezer je privatna tvrtka sa sjedištem u Parizu i uredima u Sao Paolu, Berlinu, Londonu, Miamiju, ali i diljem svijeta. Dodajmo da ova usluga širi glazbu od 2007. godine, a dostupan je u više od 180 zemalja svijeta. Također, Deezer povezuje preko 16 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta s 56 milijuna pjesama. On omogućuje trenutačni pristup jednom od najvećih i raznovrsniji glazbenih kataloga na bilo kojem uređaju.

Deezer je jedina glazbena streaming platforma s Flowom, jedinstvenim miksom korisnikovih omiljenih pjesama i novih preporuka, koji se neprestano mijenja. Baziran je na intuitivnom, Deezerovom vlastitom algoritmu. A on je stvoren od ljudi koji obožavaju glazbu te predstavlja jedino mjesto na kojem korisnik može čuti sve svoje omiljene pjesme umiksane s novim stvarima odabranima posebno za njega.

Deezer je dostupan na najrazličitijim uređajima. Možete ga preslušavati na pametnim telefonima, tabletima, desktop računalima, laptopima, pametnim televizorima, Hi-Fi sustavima te putem audio sustava u automobilima. Dodajmo da je ovaj sustav dostupan i kao besplatna aplikacija za iPhone, iPad, Android i Windows uređaje i pametne telefone.

Tagged