deezer premium - dua lipa - 2020

Deezer u Hrvatskoj omogućio povoljno uživanje u 56 milijuna pjesama!

Odnedavno svi zainteresirani u Hrvatskoj mogu neometano uživati u preko 56 milijuna pjesama koje nudi Deezer glazbena streaming usluga, po najnižoj cijeni do sada. Glazbeni fanovi sada se mogu pretplatiti na Deezer Premium za samo 5,99 € te na Deezer Family i HiFi opcije po cijeni od svega 8,99 € mjesečno.

Time je svim ljubiteljima glazbe na raspolaganju gotovo neograničena baza stranih hitova i domaćih uspješnica, koja se uz brojne druge pogodnosti nudi u okviru pretplata Deezer Premium, Deezer Family i Deezer HiFi. Od od rujna mjeseca korisnici imaju mogućnost besplatno isprobati Deezer Premium na 30 dana!


Deezer Family opcija, osim svih prednosti Premium računa, omogućuje slušanje glazbe na šest zasebnih korisničkih računa. Svi članovi obitelji tako mogu uživati u glazbi koju požele, a u slučaju obiteljskih druženja tu je Obiteljski mix koji će savršeno iskombinirati glazbu sa svih korisničkih računa.

Pritom dobivate i pristup roditeljskom nadzoru za profile svoje djece kako biste bili sigurni da ne mogu pristupiti neprikladnom sadržaju. I Deezer Family opcija može se aktivirati te besplatno isprobati tijekom 30 dana.

Svim istinskim zaljubljenicima u glazbu, koji zahtijevaju isključivo najbolju kvalitetu zvuka, nudi se mogućnost uživanja u više od 50 milijuna pjesama u FLAC lossless kvaliteti, zahvaljujući Deezer HiFi opciji.

Sve što je potrebno je staviti najbolje slušalice na uši ili pustiti glazbu na kućnom audio sustavu

I osjećaj da je korisnik u glazbenom studiju sa svojim omiljenim izvođačem je zajamčen! Korisnici Deezer HiFi-a imaju i ekskluzivan pristup 360 by Deezer aplikaciji koja omogućuje uživanje u stalno rastućem katalogu 360 Reality Audio pjesama, bez potrebe za nabavkom posebne opreme. Deezer HiFi opcija je dostupna putem desktop aplikacije, web playera, iOS i Android sustava te Xbox konzole.

Deezer veliku pažnju posvećuje angažmanu lokalnih glazbenih urednika koji redovito pripremaju playliste s najnovijim hitovima te novim izvođačima koji će zaintrigirati pažnju korisnika željnih dobre glazbe.

Puštajte glazbu koju želite, uživajte u neograničenim preskakanjima pjesama i stvorite vlastitu kolekciju jednostavnim pritiskom na gumb Sviđa mi se. Prebacujte se između pametnog telefona, tableta, desktop računala i ostalih podržanih uređaja kao što su prijenosna računala, televizori, automobili, glasovni asistenti, pametni satovi, Xbox konzola te pametni zvučnici.

Svi Deezerovi pretplatnici mogu uživati u brojnim jedinstvenim značajkama

  • Stihovi, koji omogućuju da pogledate o čemu pjesma govori i zapjevate gdje god se nalazili;
  • SongCatcher, značajka unutar aplikacije koja identificira nepoznate pjesme i omogućuje dodavanje pjesama izravno u osobni katalog;
  • Dark Mode dajekorisnicima slobodu da se prebace sa svog uobičajenog načina rada sa svijetlom pozadinom sučelja na tamno sivu pozadinu;
  • Kanali omogućuju istraživanje i otkrivanje novih glazbenih i zabavnih sadržaja po kategorijama i žanrovima; Deezer nudi više od 20 kategorija glazbe, vijesti, podcastova i prilagođenog sadržaja na temelju lokacije i ukusa korisnika;
  • Flow – neprekinuta glazbena podloga koju Deezer priprema za svakog pojedinog korisnika, na temelju njegovih jedinstvenih preferencija i ukusa;
  • Dnevni glazbeni miksevi u obliku izbora 40 pjesama nadahnutih glazbom koju je korisnik slušao tijekom tog tjedna;
  • Discovery playlista – ažurira se svakoga tjedna donoseći korisnicima novu glazbu koju nikada prije nisu slušali na Deezeru, savršeno prilagođenu njihovom ukusu; preporuke se kreiraju na temelju glazbe koju korisnik sluša na svom telefonu;

Kako biste postali dijelom Deezer zajednice koja već broji preko 18 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta, posjetite deezer.com/hr, registrirajte se i uživajte u preko 56 milijuna stranih i domaćih pjesama. Prema vlastitim željama i potrebama odaberite jednu od ponuđenih pretplata Deezer Premium, Deezer Family i Deezer HiFi te se po najnižim cijenama do sada registrirajte na deezer.com/hr/register.

O Deezeru

Deezer je privatna tvrtka sa sjedištem u Parizu, s uredima u Sao Paolu, Berlinu, Londonu, Miamiju te diljem svijeta, koja širi glazbu od 2007. godine. Deezer je dostupan u preko 180 zemalja te povezuje preko 16 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta s 56 milijuna pjesama. Omogućuje trenutačni pristup jednom od najvećih i raznovrsniji glazbenih kataloga na bilo kojem uređaju.

Deezer je jedina glazbena streaming platforma s Flowom, jedinstvenim miksom korisnikovih omiljenih pjesama i novih preporuka, koji se neprestano mijenja. Baziran je na intuitivnom, Deezerovom vlastitom algoritmu koji je stvoren od ljudi koji obožavaju glazbu te predstavlja jedino mjesto na kojem korisnik može čuti sve svoje omiljene pjesme umiksane s novim stvarima odabranima posebno za njega.

Deezer je dostupan na najrazličitijim uređajima poput pametnih telefona, tableta, desktop računala, laptopa, pametnih televizora, Hi-Fi sustava te audio sustava automobilima. Deezer je dostupan i kao besplatna aplikacija za iPhone, iPad, Android, i Windows uređaje i pametne telefone putem mrežne stranice na adresi deezer.com/hr/.

Tagged