slavonski gastro specijaliteti 2019

Dani Okusa hrvatske tradicije – Srijem i Slavonija pozivaju Vas na gurmanski doživljaj

Čak deset dana pravog hedonizma i to po nikad povoljnijim cijenama čeka posjetitelje više od stotinu restorana u 11 hrvatskih županija. Naime, od 15. do 25. studenog 2019. godine održavaju se Dani Okusa hrvatske tradicije, zajednička manifestacija nositelja standarda Okusi hrvatske tradicije, među kojima je i šest restorana iz Vukovarsko – srijemske županije.

U deset dana posjetitelji će moći kušati sve najbolje od tradicionalnih gastro-delicija Srijema i Slavonije u tri slijeda po promotivnim cijenama od 75 ili 95 kuna, ovisno o izboru menija.

Acin salaš u Tordincima, hotel Admiral u Vinkovcima, bistro pizzerija Aquarius u Bošnjacima, hotel Villa Lenije u Vinkovcima, hotel Dunav u Iloku te izletište Gondola u Sotinu – mjesta su gdje caruju okusi tradicije.

Bit će to prilika da posjetitelji po povoljnijim cijenama kušaju i delicije prvog restorana u ovom dijelu Hrvatske koji je zaslužio Michelinovu preporukuhotela Dunav u Iloku.

Dani Okusa hrvatske tradicije 2019 / Srijem i Slavonija

Tamo ćete se nuditi najfinije sarme, a osim ovog tradicionalnog jela, na menijima ponosnih nositelja Okusa Srijema i Slavonije naći će se iločki ćevap, ukusni odresci, ali i slanina, kulenova seka, čvarci, domaće kobasice i kupus flekice..

A gurmani neće moći odoljeti ni šokačkim ili srijemskim palačinkama, tačcima, masnici s orasima ili makom i drugim slatkim delicijama iz ovog kraja.


  • foto: M. Romulić

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -