croatia poliklinika zagreb | 2020.

Croatia Poliklinika Zagreb – cijeli spektar medicinskih usluga na jednom mjestu

Croatia Poliklinika Zagreb otvorila je svoja vrata i to u glavnom gradu Hrvatske, na adresi Ulica grada Vukovara 62. A ovi novi i suvremeni zdravstveni prostori opremljeni su vrhunskom medicinskom opremom. Izdvojit ćemo MR uređaj trenutno najveće snage magnetskog polja od tri Tesle i digitalni mamograf. A tu je i oprema za endoskopiju, denzitometar te uređaji za ultrazvuk.


Moderno i funkcionalno uređen prostor, pristupačna lokacija, najsuvremenija oprema, velik broj različitih zdravstvenih usluga te ugledni stručnjaci garancija su još kvalitetnije medicinske usluge za sve pacijente. Sve su usluge dostupne na jednoj lokaciji, u ugodnom i novouređenom prostoru. Pacijentima je na raspolaganju tim od 62 ugledna stručnjaka. Individualiziranim pristupom u organizaciji, pregledi se obavljaju u kratkom vremenskom roku, bez čekanja i uz maksimalnu učinkovitost.

Croatia poliklinika Zagreb nudi personalizirane individualne i grupne sistematske preglede

Tu je i cijeli spektar medicinskih usluga iz područja interne medicine, ginekologije, radiologije, radiologije – mamografije i denzitometrije. Dostupna su i usluge oftalmologije, neurologije, psihijatrije, fizikalne medicine, rehabilitacije i fizikalne terapije. Tu je i medicinsko – biokemijski laboratorij, pedijatrija, anesteziologija, otorinolaringologija, kirurgija, ortopedija, dermatologija, venerologija i urologija.

“U protekle dvije godine u poliklinike smo uložili više od 60 milijuna kuna. Želimo dodatno unaprijediti svoje usluge, kako bi pokrili potrebe naših pacijenata i omogućili im usluge u skladu s najsuvremenijim trendovima u zdravstvu”, rekao je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja. Tomašković je naglasio kako tvrtka nastavlja s investicijama u zdravstveni segment poslovanja “kako bi se dodatno pozicionirala kao lider na hrvatskom tržištu privatnih pružatelja zdravstvenih usluga”.

Što je to uopće Croatia Poliklinika?

Poliklinika djeluje od 2006. godine, a svoje poslovne jedinice, osim u Zagrebu, ima i u Splitu, Koprivnici i Puli. U poliklinikama pacijenti mogu u jednom danu obaviti sve potrebne postupke holističkim pristupom. Od kompletne najmodernije dijagnostike, multidisciplinarnog liječenja do individualne rehabilitacije. To je garancija za najbrži i najbezbolniji povratak u normalan život uz kvalitetno rješenje zdravstvenog problema.

Od samih početaka svoga rada CROATIA Poliklinika ulaže u stručno usavršavanje medicinskog osoblja. I to zato kako bi uvijek bili “u korak s najnovijim medicinskim saznanjima i dostignućima te svojim pacijentima pružili najbolja i najbrža rješenja”. Osim u edukacije medicinskog kadra, CROATIA Poliklinika kontinuirano ulaže i u vrhunsku tehnologiju i novu opremu. Sve s ciljem brzog i efikasnog postavljanja dijagnoze koja je od presudne važnosti za sprječavanje i liječenje bolesti.

Poliklinika ugovorni je partner HZZO-u na područjima i djelatnostima koja su u kapacitetima nedostatna u javnom sektoru ili su visoko specifična. Primjerice, to su dijagnostika, MR ili neurologija. Novouređenim prostorima CROATIA Poliklinika podigla je cjelokupno iskustvo obavljanja pretraga i liječenja na znatno višu razinu. Time je potvrdila status lidera privatnog zdravstva u Hrvatskoj. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama na adresi poliklinikacroatia.hr.

Tagged