laqo - croatia osiguranje - 2020.

Croatia osiguranje LAQO – jednostavno, brzo i sigurno digitalno osiguranje

Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider na području osiguranja koji posluje u sastavu Adris grupe, predstavilo je LAQO – prvo hrvatsko digitalno osiguranje! Lansiranjem ovog proizvoda, Hrvatska se pridružuje malom broju europskih zemalja s ovakvom vrstom osiguranja. LAQO je novi digitalni brend na hrvatskome tržištu koji nudi ugovaranje obveznog i kasko auto osiguranja potpuno digitalno, na jednostavan, brz i pametan način.

Ugovaranje auto osiguranja sada je moguće u samo par klikova na web stranici, bez odlaska u poslovnicu, a cijeli proces traje manje od minute. Na Android i iOS uređajima, dostupna je i LAQO aplikacija u kojoj korisnici imaju pregled svih dokumenata. Pomoću LAQO aplikacije moguće je brzo i jednostavno prijaviti štetu, a, ukoliko je sve u redu, ponuda stiže već u roku od 24 sata.


“Pametnim digitalnim rješenjima, kao što je LAQO, Croatia osiguranje odgovara na izazove budućnosti. Ponosan sam što smo okupili tim izvrsnih stručnjaka u Croatiji, spojili njihovo znanje i inovativnost te razvili potpuno digitalno osigurateljno rješenje. Ono je u cijelosti hrvatski proizvod, usporediv s najboljima u svijetu. Kao tržišni i digitalni lider, trenutno ulažemo više od 200 milijuna kuna u digitalizaciju i razvoj novih proizvoda. S LAQO osigurateljnim rješenjem donosimo tehnološki najnaprednije osiguranje na ovim prostorima. Podižemo razinu digitalizacije ukupnog osigurateljnog tržišta”, rekao je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Osim jedinstvenog korisničkog iskustva, LAQO nudi i atraktivne cijene uz jasan i transparentan proces ugovaranja. Poseban benefit je maksimalnih 50% bonusa za sve klijente, a uz policu autoosiguranja moguće je uzeti i šest dodatnih opcija. To su Vuča i asistencija, Vozač i putnici, Zaštita bonusa, Tuča, Sudar sa životinjom i Kasko basic. LAQO donosi još jednu inovaciju na domaće tržište. To je poseban popust onim korisnicima koji voze manje, po principu “manje voziš, manje plaćaš”.

Croatia Osiguranje LAQO je odgovor na veliku potrebu građana za digitalnim inovacijama

Prema istraživanju agencije Hendal, više od polovice Hrvata, točnije njih 62%, je za vrijeme pandemije koronavirusa češće je koristilo digitalna rješenja nego prije. S tim da većina njih planira i dalje nastaviti pojačano koristiti takve usluge. Kada je riječ o redovitom korištenju digitalnih financijskih usluga, istraživanje je pokazalo kako građani čak pet puta češće koriste digitalna rješenja u bankarstvu u odnosu na osiguranja. Ovi podaci pokazuju kako na osigurateljnom tržištu postoji velika potreba i prostor za digitalnim inovacijama. Upravo LAQO nudi pravi odgovor za to.

Policu LAQO osiguranja moguće je ugovoriti putem mrežne stranice na adresi laqo.hr, dok je LAQO aplikaciju moguće skinuti na App Storeu i Google Play trgovini. Na raspolaganju korisnicima je i digitalna korisnička podrška na Viberu i Messenger chatu te uskoro i na WhatsAppu. Digitalnim rješenjem CO LAQO na najbolji način promiču se vrijednosti Adris grupe. Ona u svim svojim tvrtkama njeguje kulturu izvrsnosti i okrenuta inovativnim poslovnim rješenjima i budućnosti.

Video: Što je LAQO Croatia Osiguranje?

Tagged