croatia osiguranje | logo | 2020.

Croatia osiguranje je dobilo nove članove Uprave, a oni su Vančo Balen i Luka Babić

Nadzorni odbor tvrtke Croatia osiguranje imenovao je nove članova Uprave. Novim članovima imenovani su Vančo Balen i Luka Babić i to na mandat u trajanju od 18. travnja 2020. do 31. prosinca 2022. godine. Dosadašnjem članu Uprave Robertu Vučkoviću produžen je mandat u Upravi Društva do 31. prosinca 2022. godine. Radi isteka mandata iz Uprave Croatia osiguranja odlazi Miroslav Klepač s 17. travnjem 2020. godine.

Vančo Balen dolazi s mjesta Izvršnog direktora za osigurateljne operacije Croatia osiguranja te ima dugogodišnje iskustvo na rukovodećim pozicijama Društva. A u Croatia osiguranju je od 2012. godine, od kada je kao direktor vodio Sektore za upravljanje rizicima, životna i zdravstvena osiguranja upravljanje osigurateljnim portfeljem.

Vančo je diplomirao 2008. godine na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer financijska i poslovna matematika. Karijeru je prethodno gradio u Privrednoj banci Zagreb te u Deloitteu, u odjelu poslovnog savjetovanja gdje je vodio savjetovanja za vodeće financijske institucije. Kao član Uprave Društva Vančo Balen koordinirat će poslovne aktivnosti područja osigurateljnih operacija.

Croatia osiguranje internim promocijama potvrđuje značajan kapacitet kadrova

Luka Babić dolazi s mjesta direktora Sektora za kontroling Croatia osiguranja kojeg je vodio zadnjih šest godina. Luka je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a u Croatia osiguranje dolazi iz tvrtke Deloitte. Tamo je radio od 2007. godine u odjelu financijskog savjetovanja na projektima spajanja i akvizicija, restrukturiranja i procjena vrijednosti. Kao član Uprave Društva, Luka Babić koordinirat će poslovne aktivnosti u području financija.

“Novoimenovanim članovima Uprave želim puno uspjeha u radu. Posebno sam zadovoljan jer je riječ o internim promocijama što potvrđuje značajan kapacitet kadrova Croatia osiguranja. Zahvaljujem Miroslavu Klepaču na doprinosu ostvarenju financijskih ciljeva kompanije kroz upravljanje investicijskom i troškovnom stranom poslovanja i velikom doprinosu jačanju IT segmenta kompanije zadnjih godina. Miri želim svako dobro u nastavku karijere izvan kompanije”, rekao je Davor Tomašković, predsjednik uprave Croatia osiguranja. A više o ovoj osiguravateljskoj tvrtci doznajte na stranici crosig.hr.

Tagged