commercial services accelerate - mastercard 2021

Commercial Accelerate – digitalno se povežite sa svojim financijama

Na tržištu se pojavila usluga Commercial Accelerate – niz najnovijih Mastercardovih tehnoloških rješenja koja poslovnim korisnicima kartica pružaju mogućnost da budu u potpunosti digitalno povezani sa svojim financijama.

Inovativna, sveobuhvatna i lako primjenjiva rješenja prepoznaju potrebe digitalnih poduzeća budućnosti, a razvijena su kako bi malim i srednje velikim poduzećima te velikim kompanijama omogućila jednostavnije upravljanje svakodnevnim financijskim procesima u cilju povećanja učinkovitosti poslovanja.


Program potiče izdavatelje da razviju i implementiraju inovativna rješenja u svoje poslovno i komercijalno okruženje te uz najnovije usluge i mogućnosti doprinesu povećanju efikasnosti poslovanja malih i srednjih poduzeća, kao i velikih tvrtki. Također, Mastercardov program sadrži i smjernice za uspješno provođenje marketinških inicijativa kako bi tvrtke svojim krajnjim korisnicima, na najbolje moguće načine, predstavile prednosti kartičnoga plaćanja.

Program se sastoji od posebno osmišljenih rješenja za plaćanje, kontrolu kartičnih transakcija, alata za upravljanje podacima te dodatnih usluga namijenjenih poslovnim korisnicima.

Cilj programa Commercial Accelerate jest omogućiti poslovnim korisnicima stvaranje veće vrijednosti kroz brojne nove mogućnosti

Tako će pomoću rješenja Smart Data moći jednostavnije analizirati i pratiti troškove, uz Card Control uslugu tvrtke će u stvarnom vremenu moći definirati kad, gdje i kako se njihove kartice mogu koristiti, dok će Mastercard Insurance paketi u potpunosti odgovarati njihovim specifičnim potrebama. Kako bi se procesi upravljanja financijama u malim i srednjim poduzećima odvijali u najsigurnijem okruženju za razvoj poslovanja, razvijena je usluga SnapSwap, dok će tvrtke koje se bave međunarodnom trgovinom imati na raspolaganju Trade Solution, najnovije mogućnosti razvijene u suradnji s kompanijom Octet Europe.

Također, a u cilju postizanja najbolje vrijednosti za novac prilikom organizacije poslovnih putovanja, Mastercard se udružio s booking platformom FinalPrice.

Uz pristup nizu navedenih usluga, banke će u suradnji s Mastercardom moći pristupiti i inovativnim marketinškim inicijativama

Te inicijative će pomoći poslovnim korisnicima u poslovanju, ali i predstavljanju brojnih prednosti koja kartična plaćanja pružaju njihovim krajnjim korisnicima.

“Svjesni izazova u kojima se nalaze kompanije u današnje vrijeme, odlučili smo stvoriti tehnološka rješenja budućnosti koja će im pomoći u učinkovitijem upravljanju financijskim procesima i svakodnevnom poslovanju. Na ovaj se način kompanijama želimo staviti na raspolaganje kao partner na kojeg se mogu osloniti te im pružiti podršku dok razvijaju svoje poslovanje primjenjujući niz inovativnih rješenja i mogućnosti”, rekao je Cosmin Vladimirescu, direktor Mastercarda u Hrvatskoj i Rumunjskoj.

Više informacija o Commercial Services Accelerate programu doznajte na mrežnim stranicama Mastercarda.

Tagged