coca-cola - luka modrić - euro2020 - zajednojebolje | 2021.

Coca Cola uz pomoć Luke Modrića pokreće kampanju #ZajednoJeBolje

Coca Cola je, ususret Europskom nogometnom prvenstvu, u suradnji s najpoznatijim licem hrvatskog nogometa Lukom Modrićem pokrenula novu kampanju #ZajednoJeBolje. Uz inspirativnu poruku da je s pravom ekipom sve moguće, Coca-Cola ovom kampanjom dodatno ističe najvažniju lekciju koju nas je naučila godina iza nas. A to lekcija nam govori da je snaga zajedništva ono što nas vodi prema uspjehu. Upravo je zajedništvo važno za svakodnevno funkcioniranje i ostvarivanje dugoročnih ciljeva. Dobar tim i osjećaj pripadnosti često inspiriraju da postanemo sve ono o čemu sanjamo. A to najbolje zna Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije.


“Naučio sam da u životu postoje razni timovi. Oni od 11 igrača na terenu, tim od 100.000 sjajnih ljudi na jednom trgu i timovi navijača diljem svijeta. Dio sam hrvatskog tima, a dio sam tima i u Španjolskoj. Što sam naučio igrajući s njima? Neke se stvari ne mogu postići samostalno, za pobjedu je potrebno zajedništvo. Bez tima, ja sam samo čovjek s loptom. A s pravim timom možemo ostvariti sve”, rekao je Luka Modrić. A što Luka upravo sada radi, provjerite putem njegovog Instagram profila.

Povodom ove suradnje lansirane su tematske bočice na kojima su Lukini citati

Naglasimo da su ove nove bočice su izdane u znak proslave novog ambasadora Coca Cole. A u Hrvatskoj su dostupne i kolekcionarske boce s posebnim omotom na kojem se nalazi četiri citata koja je Luka Modrić posvetio svojim fanovima. A fanovi nogometa kupnjom Coca-Cole od 500 mililitara mogu osvojiti i vrijedne nagrada!

Od tih nagrada izdvojit ćemo sportske dresove i nogometnu opremu, dok će oni najsretniji osvojiti dres s potpisom Luke Modrića, a možda će ga čak moći i upoznati! Ovom kampanjom Coca Cola zajedno s Lukom Modrićem želi poručiti cijelome svijetu da “kada igramo jedni za druge sve je moguće, jer zajedno je uvijek bolje!”. Više o Coca-Coli doznajte na mrežnim stranicama na adresi coca-cola.hr.

VIDEO: Coca-Cola & Luka Modrić – Uz pravu ekipu sve je moguće

Tagged