cinestar - tvoje privatno kino - 2021.

Cinestar privatno kino – cijela kino dvorana samo za Vas i Vaš krug ljudi!

Cinestar privatno kino je usluga koja nudi mogućnost privatne projekcije za do 20 osoba. Sami birate film s aktualnog programa kina uz brzu realizaciju putem on line zahtjeva. Zahtjev je potrebno popuniti 96 sati ranije, a transakcija se obavlja putem Internet bankarstva. Nakon potvrde uplate, korisnička podrška CineStara poslat će vam potvrdu privatne projekcije. Jedno je sigurno, na ovakav poziv rijetki se neće odazvati.

Prošlo je točno 126 godina od prve privatne projekcije koju su u Parizu organizirala braća Lumiere kako bi predstavili magiju filma na velikom platnu. Od tada, kino je bitan dio kulturnog i zabavnog života jednog društva. Čarolija odlaska u kino je mnogima potrebna da se osjećaju dobro.

Novo normalno je pojam koji nam je prije samo godinu dana bio posve nepoznat, no danas se s njim susrećemo svakodnevno. Pod tim terminom podrazumijevamo različite stvari i našu prilagodbu na njih, ali ujedinjene su u nekoliko ključnih stvari. Oprezni smo i planiramo više, ali isto tako smo i prilagodljivi te ne želimo odustati od naših navika koje nam život čine ljepšim.

Upravo na toj filozofiji originalnosti i fleksibilnosti nastala je ideja privatnog kina kojeg nam donosi CineStar. Od 1. travnja 2021. godine CineStar može postati Tvoje privatno kino! Upravo je to naziv najnovije usluge koju CineStar omogućuje svojoj publici.

Probajte zamisliti – uđete u Cinestar privatno kino i u njemu sjedite samo s vašim odabranim društvom

A na velikom platnu gledate nove filmove u kinu kao što su spektakl Godzila vs Kong koji je trenutno broj jedan u kinima. Tu je i akcijski triler Sjena špijuna te film u utrci za Oscara Zemlja nomada s izuzetnom Frances McDormand. Izdvojit ćemo nadolazeći Top Gun: Maverick ili najnoviju Disney animaciju.

Može to biti neka sasvim posebna prigoda kao godišnjica, rođendan ili prosidba, ali i ne mora… Možda samo želite privatnost sa svoji najbližima. Još jedna dobra vijest je da na privatnoj projekciji nema reklamnog bloka, a sami birate hoće li vam biti prikazani nadolazeći filmski traileri! Također, u dogovoru s korisničkom podrškom u CineStaru, moguće je da na velikom platnu u dvorani vaše goste dočeka vaš personalizirani telop.

Kao i u redovnom radu kina, u Tvojem privatnom kinu bitno je poštovati sve epidemiološke mjere protiv koronavirusa koje su na snazi. Zbog trenutnih epidemioloških mjera, privremeno je zabranjena konzumacija hrane i pića tijekom kino projekcija. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama Cinestara na adresi blitz-cinestar.hr.

Video: Top Gun: Maverick

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -