olovka za obrve - chix threading bar - 2021.

CHIX threading bar – profesionalna olovka za obrve koja ih puni i njeguje

Vedrana Tomić dugi niz godina obavlja kozmetički posao, a sada predstavlja novi proizvod – to je profesionalna olovka za obrve. Rad s kozmetikom ju opušta. Kada to radi, ima osjećaj da je još uvijek tinejdžerka koja otkriva sebe i svijet. Kozmetičkim uslugama bavi se deset godina, no toliko voli svoj posao da ima osjećaj da ga je tek počela raditi. Ova vrijedna Splićanka odlučila je da svoje surađanke, ali i sve Hrvatice, od sada pretvori u još ljepše i dotjeranije žene. Zato je osmislila svoju olovku te ulje za obrve.

“Od kada sam krenula s oblikovanjem obrva, istražujem najbolji materijal za rad. Uz konac, češalj i profesionalne škarice zapravo su idealni materijali za popunjavanje oblika. U jednom smjeru razmišljanja, to bi bio proizvod koji njeguje i hrani dlačice. S druge strane olovka/sjenilo za instant efekt popunjavanja. Godinama smo isprobavali razne proizvode svjetskog tržišta i svaka ima neku prednost, a niti jedna nema sve to zajedno. Znali što nam treba, ali ta jedinstvena formula nigdje nije bila dostupna. Zaključila sam da moram nešto poduzeti. Tada sam napravila proizvod koji ćemo koristiti u svakodnevnom uređivanju obrva”, rekla je Vedrana Tomić.


“To je profesionalna olovka za obrve, proizvedena na temelju rada u CHIX threading baru. To je najprirodnija nijansa koja odgovara velikom broju klijenata. Ugrađeni češalj je vrhunske čvrstoće budući s njim stalno radimo. Služi nam za nijansiranje boje do željene jačine tona. Sama olovka se razlikuje od svih koje sam prije koristila. Naime, olovke su inače ili čvrste/suhe ili mekane/masne. Prvima je plus što dulje ostaju na koži, dok je drugima plus lakše nanošenje. Naša olovka je kombinacija – lako se nanosi i dugotrajna je. Vodootporna je i ne sadrži parabene. Nije testirana na životinjama i veganski je proizvod”, dodaje ova poduzetna Dalmatinka.

Vedrana je uz olovku osmislila i ulje za obrve. Brow booster je zapravo jednostavna priča. Svakodnevno se susrećemo s prečupanim ili rijetkim obrvama. Najbolja hrana za takve dlačice je ricinusovo ulje, a Vedrana ga je odlučila dodatno obogatili vitaminima te pojačati efekt prodiranja u dlačicu. Ovo ulje važno je koristiti za obrve jer tako zadržavate mladenačku gustoću dlačica.

Česta je pojava da su ženske torbice često pune kozmetike kojima je davno prošao rok

No, ova olovka za obrve ima rok od čak tri godine, a gramaža joj je veća od većine olovaka na tržištu. Rok trajanja je dulji zbog prirodnog, a ne sintetičkog voska. Samim tim proizvod je nešto skuplji, ali i znatno kvalitetniji. Naime, sve što stavljate na kožu, ona to upija pa je važno razmišljati što stavljate na svoje lice.

“Važno je koristiti kvalitetnu kozmetiku. Najbolji primjer je paraben, koji se još uvijek koristi u proizvodnji kozmetičkih preparata kao konzervans. On je štetan za reproduktivno zdravlje, jer djeluje na hormonski balans. Neke su studije povezale djelovanje parabena s karcinomom dojke”, upozorava Vedrana Tomić.

vedrana tomić - olovka za obrve - chix threading bar - 2021.

Olovka za obrve i booster dostupni su u poslovnicama CHIX threading bar, a moguća je i online kupovina

Danas je popularno stvarati kozmetičke linije. To je svjetski trend, krenuvši od Huda beauty linije, Anastazia Beverly Hills ili KYLE cosmetics. Specifično je za Hrvatsku što se ljudi vraćaju domaćem proizvodu pa nije toliko važno koja osoba stoji iza kojeg proizvoda, već sam sastav. To ovu splitsku poduzetnicu čini ponosnom, jer i sama misli da je najzdravije koristiti ono bilje područja na kojem su vam geni satkani.

“Sada kada sam ovo napravila više neće biti samo Splićanke najlipše na svitu, već sve Hrvatice. Moji Chix threading barovi su mali štandovi, kiosci s walk in uslugama u shopping centrima. Na njima dnevno uredimo više od pet stotina obrva. Presretna sam što će naše žene od sada biti dotjerane mojim olovkama, ali i njegovane ovim hranjivim uljem”, zaključila je Vedrana Tomić.

Vedrana je krenula u proizvodnju, jer su je klijenti često pitali koju olovku koristi i gdje se mogu kupiti. Tada je došla na ideju napraviti ovaj jedinstveni kozmetički proizvod. Tome je dodala i hranjivo ulje kako bi klijentice napokon uživale u sjajnim kozmetičkim proizvodima. Chix threading barovi nalaze se u svim većim hrvatskim gradovima na čak deset lokacija. Više informacija doznajte na mrežnoj stranici na adresi chix.hr.

Tagged