cammeo taxi zagreb - opel insignia - studeni 2013.

Cammeo TAXI 21. lipnja dolazi u Veliku Goricu – besplatne vožnje tri dana!

Cammeo TAXI, najveći hrvatski taksi prijevoznik, u četvrtak, 21. lipnja 2018. godine dolazi u Veliku Goricu! Cammeo će stanovnicima Velike Gorice biti dostupan tijekom cijele godine po pristupačnim cijenama koje se neće mijenjati. A prva tri dana – od četvrtka, 21. lipnja od 6 sati do subote, 23. lipnja 2018. godine u 18 sati sve vožnje bit će na račun Cammea!

“U Veliku Goricu dolazimo s novim automobilima, najvišim standardom usluge i bit ćemo najjeftiniji taksi u Velikoj Gorici! Naše cijene se neće mijenjati, a uvodimo i pristupačne, fiksne cijene od i do Zračne luke Franjo Tuđman!”, najavljuju iz Cammeo TAXI-ja.

Cijene usluge Cammea u Velikoj Gorici:

  • START – 6 kuna
  • KILOMETAR – 6 kuna
  • najmanja cijena gradske vožnje u Velikoj Gorici je 12 kuna!

Cijene usluge Cammea na ruti “Zagreb – Aerodrom Zagreb”:

  • od/do Novog Zagreba – 75 kuna
  • od/do ostatka Zagreba – 100 kuna

Aplikacijom u dva klika do taksija!

Cammeo TAXI se u Velikoj Gorici može naručiti pozivom na broj telefona 01 21 21 200 ili putem mobilne aplikacije u dva klika. Narudžbe uz Cammeo aplikaciju su brže, jednostavnije, a osim što je taksi moguće platiti iz aplikacije – kroz programe vjernosti vožnje mogu biti još i jeftinije.

Dolaskom TAXI Cammea u Veliku Goricu, taksi više nije luksuz! Više informacija doznajte na mrežnim stranicama Cammeo TAXI-ja na adresi cammeo.hr.

Tagged