boutique versage zagreb - logo 2020

Butik Versage donosi modnu kolekciju vedrih tonova, materijala i krojeva

U vrijeme kada se svijet oko nas mijena nevjerojatnom brzinom, moda i modni dizajn slijede isti korak. Glavna karakteristika mode je njena brzina, brzina kojom se mijenjaju i izmjenjuju trendovi. Odlazak starih i dolazak novih trendova više nije vezan isključivo uz godišnja doba, a biti vjeran početnoj viziji, nikada nije bilo teže te samo oni najuspješniji u tome i uspijevaju.

Jedan od takvih brendova je i kultni zagrebački butik Versage, otvoren još davne 1990. godine, tada kao radiona u kojoj se šivala unikatna odjeća.


Boutique Versage Zagreb je još prije 30 godina započeo s vizijom njegove stvarateljice Rajke Križan kao mali ekstravagantni dućan u kojem je asortiman većim dijelom limited edition. Do danas, mnogi su ostali vjerni ovom modnom brendu, a dokaz tome je njihov širok osmijeh i zadovoljstvo kada odjenu nešto iz asortimana ovog kultnog zagrebačkog mjesta.

Na oduševljenje vjernih, ali i onih klijenata koji će to tek postati, posljednjih mjeseci marljivo se radilo na novoj modnoj kolekciji za jesen i zimu 2021. Nova kolekcija butika Versage donosi nove tonove, materijale i krojeve zbog kojih ćemo još jednom s veseljem uskočiti u nešto topliju odjeću neizostavnih smeđih, crnih i sivih tonova, ali i mnogih drugih.

Cijela kolekcija, prožeta je bezvremenskim komadima odjeće koji su prikladni za sve prigode

Naprimjer, neizostavni kaputi će i ove godine vladati ulicama. Kožni, karirani, duži, kraći, teddy, svi su svoje mjesto pronašli u ovom butiku. Lepršave haljine, ali i one svečanije, kao i ženska odijela, također su dio nove kolekcije i neće proći nezamijećeno. Jedna od djevojaka u kampanji je i predivna Kristina Ivanuš, koja je u kratkom roku svojom životnom pričom inspirirala i dirnula hrvatsku javnost.

Podvodni model, studentica marketinga i komunikacije, sve je to Kristina koja je od 200 nominiranih diljem svijeta osvojila nagradu – Hermann Gmeiner, nazvanu prema prvom osnivaču SOS Dječjeg sela u svijetu. Iako je imala teško djetinjstvo, Kristina je danas uzor i inspiracija mnogim mladima.

Brojni poznati Hrvati prepoznali su jedinstvene kolekcije ovog osebujnog butika

Butik Versage odgovoran je za osmišljavanje i kreiranje stylinga za razne festivale i televizijske emisije, spotove, snimanje naslovnica i koncerte. Neki od poznatih Hrvata koji su ušli u odaje ovog butika i potpuno se prepustili njegovoj glavnoj stvarateljici su Jelena Rozga i Magazin, Vjekoslava Huljić, Colonia, ET, Parni valjak, Ivana Kovač, Mia Begović, Rene Bitorajac, Neda Ukraden, Ivana Banfić te mnogi drugi.

Svojevremeno je i glazbena diva Doris Dragović u nezaboravnoj haljini iz butika Versage, nastupila na Eurosongu u Izraleu s pjesmom Marija Magdalena.

Ovo kultno ime iz sezone u sezonu i iz kolekcije u kolekciju oblači mnoge poznate Hrvate

Iza imena butik Versage stoji i jednako lijepa priča s kojom mnogi nisu upoznati. Naime ovaj mnogima omiljeni dućan dobio je ime zahvaljujući Željku Senečiću, umjetniku, filmskom i kazališnom scenografu, redatelju i scenaristu. Vidjevši dućan, podsjetio ga je na svojevrsnu izložbu koja odiše francuskim chicom i upravo zbog toga je dućan nazvan Versage, što bi u žargonu francuskog jezika označavalo poziv na izložbu, izložbu na koju su svi pozvani.

Importanne Centar u Zagrebu, mjesto je gdje možete pronaći ovaj kultni butik i zaviriti u novu jesensku kolekciju. Kao što je i Senečić davno rekao, na ovu izložbu ste svi pozvani. Za više informacija o butiku Versage doznajte na Facebook stranici.

kristina ivanuš - versage zagreb 2020

Tagged