bavaria pilsner - brussels beer challenge - 2021.

Brussels Beer Challenge 2021: Bavaria Pilsner je najbolji Europski Pilsner!

Bavaria Pilsner može se pohvaliti najnovijim priznanjem kvalitete! Naime, ovo je nizozemsko pivo nagrađeno srebrnom medaljom u kategoriji “Lager – međunarodni stil Pilsner” u sklopu natjecanja piva u Bruxellesu. Na međunarodnom panelu 75 neovisnih stručnjaka i kritičara kušalo je više od 1.800 piva iz cijelog svijeta, a već otprije nagrađivana Bavaria osvojila je srebrnu medalju. Prvo mjesto i zlatnu medalju osvojilo je pivo koje nije europski brand, što je Bavariu učinilo najboljim Pilsner pivom u Europi.


Profesionalno međunarodno natjecanje piva organizira se jednom godišnje među svjetskim pivovarama. Pod nazivom Brussels Beer Challenge odnosno Natjecanje piva u Bruxellesu najpoznatija platforma za međunarodne pivovare, spaja ih i umrežava kako bi aktivno promovirali svoje proizvode. Osim toga, prestižno natjecanje ima i cilj podržati kulturu piva. U tom smislu, Brussels Beer Challenge je vodič za potrošače koji traže kvalitetna i ukusna piva.

Bavaria Pilsner svoju kvalitetu gradi već 300 godina

Tradicija od 300 godina, svakodnevno usavršavanje i kontrola kvalitete bez kompromisa temelj su izvrsnosti Bavaria piva. Strogo čuvani tradicionalni recept i vrhunski sastojci jamče da svaka boca Bavaria piva pruža jedinstven osvježavajući okus orginalnog pilsnera.

“Ovakve vijesti čine nas izrazito ponosnima. Osvježavajući, voćni i blago živahan s punim okusom i lijepo uravnotežen, čisti Bavaria Pilsner pripremljen s najboljim sastojcima dobio je i medalju. A to samo potvrđuje njegovu izvrsnost”, rekla je Ema Dragojević, brand manager Zagrebačke pivovare. Više o ovoj pivovari doznajte na mrežnim stranicama na adresi zagrebackapivovara.hr.

Tagged