pivo stella artois - savršen božićni poklon - 2021. - dizajn: ana tevšić nauković

Božić je stigao ranije – Stella Artois ima blagdanski poklon kojeg žele baš svi

Iz želje da svojim ljubiteljima daruje nešto jedinstveno i neponovljivo, brand Stella Artois ove je godine lansirao posebni blagdanski paket! Ovaj Božićni poklon osvaja na prvi pogled svojom jedinstvenom ilustracijom. A kad se ta čarobna kutija otvori, praznici su i službeno stigli na vrata!

Kućica u planinama. Snježni borovi oko nje. Nebo puno zvijezda. I dobro društvo uz osvježavajuće pivo. Tako svi zamišljamo idealne praznike! I dok odbrojavamo sitno do najdražeg blagdana i s nestrpljenjem iščekujemo kraj godine, vrijeme je da se sjetimo naših najdražih i najbližih kako bi s njima podijelili posebna sjećanja, smijeh i veselje. Vodeći se time, nastala je i ova adventska suradnja najpoznatijeg belgijskog piva na svijetu i nagrađivane produkt dizajnerice Ane Tevšić Nauković.


Ova višenamjenska drvena kutija tek je početak otvaranja najpoželjnijeg božićnog dara! U samoj kutiji nalazi se Mini bor, odnosno mini izdanje prirodne božićne jelke, u kojem možete uživati još dugi niz godina. Visine 50 centimetara i s preko 2.000 pravih borovih iglica, Mini bor donosi pravi doživljaj i miris Božića. A kako je ovdje riječ o potpuno ekološkom i održivom proizvodu, Stella Artois time dokazuje da “vjeruje u zelenije blagdane, ali i budućnost“.

Stella Artois ima savršen Božićni poklon

Osim borova i posebno dizajniranih ukrasa za njih, svi pokloni unutar kutije osmišljeni su s odgovornošću i brigom za planet. Tako se unutra nalaze još i gingerbread keksi za izradu najslađe jestive zimske kućice i pivo koje možete podijeliti s prijateljima i obitelji.

Prošlogodišnjim adventskim kalendarom Stella Artois opravdala je svoju titulu prvog božićnog piva na svijetu. Njegov zaštitni znak je zvijezda, a ovih blagdana dizajnerskim paketom s najoriginalnijim “mini poklonima” još jednom stvorila čaroliju blagdana. Vodeći se svojim najpoznatijim slavljeničkim sloganom Najbolji poklon je biti poklon ovaj brand podsjeća na ono najvažnije u ovim zadnjim slavljeničkim danima. Naime ono ajljepše krije se u nama samima. Više o Stelli Artois doznajte na stranicama Wikipedije.

Video: Stella Solstice Lager

Tagged