bose l1 pro / 2020.

Bose L1 PRO je inovativna linija zvučnika pogodna za intimne zabave

Bose, američka tvrtka koja je predvodnik na svjetskom tržištu zvučnika, predstavila je inovativnu liniju zvučnika. Ova linije je zanimljiva je je pogodna za zabave uz socijalnu distancu! Proizvod iz palete nove linije L1 PRO zvučnika prilagođen je vremenima pandemije koronavirusa. Novi, redizajnirani zvučnici su u prodaji od kraja listopada 2020. godine. Donose niz pogodnosti za izvodjače, DJ-eve, manje i srednje bandove, ali i za čitav niz društvenih događanja.

Prijenosni i lagani audio sustavi i zvučnici iz ove Bose serije sadrže tehnološku inovaciju po kojoj se zvuk širi usmjereno i savršeno pokriva prostor pod kutom od 180 stupnjeva ispred sebe. Na taj način uzvanici mogu na primjerenoj distanci jednako uživati u glazbi omiljenog izvođača. Uz niz drugih pogodnosti, nova linija L1 PRO zvučnika koju je predstavio Bose, ima i mobilni mikser s kojim se upravlja preko pametnog telefona ili laptopa te s kojim izvođač može biti sam svoj ton-majstor.


Još jedna funkcija nove serije Bose L1 PRO je i prekidač za usmjereni bas. S tom funkcijom olakšava se rad izvođaču koji je pod manjim udarom basova. Ujedno je ta funkcija dosta korisna u ovim vremenima socijalno distanciranih zabava, jer se sva snaga iz basa usmjerava prema auditoriju.

Novom linijom Bose je dokazao i da zvučnik ne mora biti golema kutija da bi imao zadovoljavajuću snagu. Zvučnici nove linije snažniji su od prethodnika, ne zauzimaju velik prostor, manjih su dimenzija i lako prijenosni. Više informacija doznajte na mrežnoj stranici bose.com.

Tagged