bonbon - sve duplo | 2023.

Bonbon kontinuirano uveseljava svoje korisnike i zato do kraja 2023. godine nudi dvostruko više!

Poznato je kako bonbon kontinuirano uveseljava svoje korisnike te im uvijek nudi više. A bonbon ovog puta novim korisnicima, ne zaboravljajući pritom svoje postojeće korisnike, donosi dvostruko više od onoga što su platili. Svi koji postanu novi korisnici bonbon bonova u promotivnom periodu, koji traje sve do kraja 2023. godine, uz svaku aktivaciju i reaktivaciju paketa, povrh redovne količine gigabajta ili minuta u paketu dobivaju još toliko.

Tako primjerice, korisnici mjesečnog internet paketa, koji sadrži 3 GB podatkovnog prometa, za vrijeme trajanja promotivnog perioda za svaku aktivaciju i reaktivaciju dobivaju 6 GB podatkovnog prometa. Ova pogodnost traje 12 mjeseci i vrijedi od prve aktivacije unutar promotivnog perioda. Također, ona se odnosi na sve mjesečne pakete interneta, razgovora i SMS-a, bonbon bonova, kao i paketa Kombinacija. Uz to, bonbon nije zaboravio niti svoje postojeće korisnike bonova, odnosno pretplate. Tako je i za njih osigurao pogodnosti.

Postojeći korisnici na bonove dobivaju jedan mjesec promotivnog razdoblja u kojem prilikom aktivacije ili reaktivacije dobivaju dvostruko više od redovne ponude u paketu. Također, svi postojeći korisnici na pretplatu u periodu od 1. do 31. listopada 2023. godine uz svaku aktivaciju i reaktivaciju paketa, povrh redovne količine gigabajta ili minuta u paketu, dobivaju još toliko. Ponuda vrijedi samo u navedenom periodu za sve aktivacije i reaktivacije mjesečnih paketa. Također, kupnjom jedne bonbon SIM kartice korisnici dobivaju još jednu bez naknade. Dodajmo da se na svakoj od njih nalazi se 10 GB podatkovnog prometa dobrodošlice. Kupnju je moguće realizirati do kraja zaliha na bilo kojem prodajnom mjestu. Više informacija o paketima i novostima iz bonbona možete pronaći na mrežnoj stranici na adresi bonbon.hr.

VIDEO: Dođi u bonbon jer ti dajemo sve duplo!

Tagged