bolt & arriva | autobus & taxi prijevoz | 2021.

Bolt i Arriva nude putnicima uštede kombinacijom autobusnog i TAXI prijevoza

Korisnici Arrive kupnjom karte u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji ostvaruju promo kodove s popustima za Bolt! Te popuste mogu iskoristiti za taksi vožnje u Zagrebu, Rijeci, Puli, Zadru, Šibeniku, Splitu, Dubrovniku, Osijeku, Karlovcu i Varaždinu. Uz TAXI usluge, popust vrijedi i za vožnje električnim romobilom u Rijeci, Osijeku i Varaždinu.

Istovremeno, korištenjem usluge taksi prijevoza putem Bolt aplikacije, korisnici Bolta ostvaruju popuste za kupnje unutar Arriva Croatia aplikacije. U okviru posebnog partnerskog programa korisnici Boltovih usluga vožnje na zahtjev ili najma električnog romobila ostvaruju popust do 2 posto na usluge Arrive. I dodajmo, korisnicima Arrivinih usluga bit će dodijeljen popust do najviše 45 kuna.

Popuste je moguće koristiti za sve vožnje unutar Hrvatske. Za korištenje spomenutih pogodnosti dovoljno je u aplikacijama Bolta i Arrive aktivirati promotivne kodove. Oni će Boltovim korisnicima biti dostupni na društvenim mrežama, službenim internetskim stranicama te putem newslettera. Korisnicima Arrivinih usluga prilikom kupnje karte informacija o pogodnostima stići na mail.

Tomislav Lukačević i Vedran Tomičić o novoj ponudi Bolta i Arrive

“Naša je misija prijevoz učiniti dostupnim svima, čemu suradnja s Arrivom itekako doprinosi. Korisnicima zajedno omogućujemo još bolju, povezaniju i pristupačniju uslugu. Činjenica je kako sve više turista nakon dolaska na destinaciju autobusom ima potrebu za kvalitetnim prijevozom unutar samih gradova. Ovim partnerstvom želimo dodatno poboljšati iskustvo putovanja za sve naše putnike”, rekao je Tomislav Lukačević, direktor tvrtke Bolt u Hrvatskoj.

Arriva kao lider na tržištu autobusnog prijevoza u Hrvatskoj svojim respektabilnim voznim parkom od 600 vozila povezuje približno 3800 destinacija. Naša je misija javni prijevoz učiniti najpoželjnijim načinom putovanja na način da svojim putnicima omogućimo povezana putovanja i u Boltu smo pronašli pravog partnera s kojim ćemo taj cilj realizirati. Zajedničkim resursima i znanjem, našim ćemo korisnicima uz povezana, osigurati i povoljnija putovanja do njihovih krajnjih odredišta, ali i mobilnost unutar istih. Vjerujem da će putnici prepoznati i koristiti pogodnosti koje im donosi ova suradnja. Nadam se da će biti zadovoljni novom dimenzijom putovanja koju im sada omogućuju Bolt i Arriva“, rekao je Vedran Tomičić, član uprave tvrtke Arriva Hrvatska.

O prijevozničkim tvrtkama Bolt i Arriva

BOLT

Bolt je europska prijevoznička internetska platforma s više od 75 milijuna korisnika u više od 45 zemalja diljem Europe i Afrike. A tvrtka je “usmjerena ka izgradnji cjenovno pristupačnog, sigurnog i održivog urbanog prijevoza”. Dodajmo u svojoj ponudi Bolt ima niz usluga. Od vožnje na zahtjev i usluge dijeljenih automobila do kratkoročnog najma električnih romobila, bicikala te dostave hrane i namirnica. Više informacija potražite na tvrtkinim mrežnim stranicama na adresi bolt.eu.

ARRIVA

Arriva je dio tvrtke Deutsche Bahn, jedne od vodećih svjetskih prijevozničkih tvrtki i pružatelja logističkih usluga. Sa sjedištem u Sunderlandu u Velikoj Britaniji, Arriva je odgovorna za regionalne usluge prijevoza putnika Deutsche Bahna izvan Njemačke. Tvrtka djeluje u 14 europskih zemalja, zapošljava oko 46.000 ljudi i prevozi više od 2,1 milijarde putnika godišnje. Arriva u Hrvatskoj posjeduje vozni park koji broji 600 vozila, upravlja s 35 prodajnih mjesta uključujući kolodvore i 11 servisnih centara. Zapošljava 1100 zaposlenika i preveze više od 11,7 milijuna putnika godišnje, kako u lokalnom tako i u međugradskom i međunarodnom prijevozu. Više informacija saznajte na mrežnim stranicama tvrtke na adresi arriva.com.hr.

VIDEO: Decarbonising Public Transport

Tagged