dostava hrane I 2022. I bolt food

Bolt food slavi drugi rođendan u Hrvatskoj – do 40% popusta na ponudu iz odabranih restorana

Bolt Food dostupan je u više od 20 zemalja u kojima broji više od šest milijuna zadovoljnih korisnika. A u Hrvatskoj je ova usluga pokrenuta u svibnju 2020. godine, a trenutno je hranu moguće naručiti u tri hrvatska grada – u Zagrebu, Osijeku i Splitu. Broj restorana koji uvode dostavu pomoću Bolt Food aplikacije u Hrvatskoj je prešao 600 i kontinuirano raste. Tako je samo u prosincu 2021., u usporedbi s istim mjesecom 2020., zabilježeno povećanje broja restorana za čak 70%. Porast broja narudžbi je veća za 157%, a ti su postoci višestruko veći ako u obzir uzmemo period od dvije godine koliko je aplikacija Bolt Food aktivna. Točnije, broj restorana narastao je za 742, a broj narudžbi za nevjerojatnih 4091%.

Neki od najpopularnijih restorana za dostavu u aplikaciji Bolt Food, koji su ujedno i pobjednici Bolt Food nagrada, su Zrno Bio Bistro, Simple Green by Jelena, Krojačnica, Imenso Sushi, Yummy Pizza, La Štruk, Sopranos, Hugo’s Sushi Bar, Wok n’ Pizza i Remi Food, a vrijedi spomenuti i Pivnicu Medvedgrad i Wok by Matija u Zagrebu, Pizzeriju La Rosa i Rocher Caffe u Osijeku te Gustico i Malu Kuću u Splitu koji su već etablirana odredišta Boltovih gurmana.

A tijekom slavljeničkog perioda, od četvrtka do nedjelje, od 19. do 22. svibnja 2022. godine, ljubiteljima ukusne hrane na raspolaganju će biti promo kategorija Bolt Food Anniversary, a Bolt Food ih časti i s 40 posto popusta na ponudu iz odabranih restorana! Više o usluzi dostave hrane doznajte na mrežnim stranicama na adresi food.bolt.eu.

Bolt Food zna koja su najpopularnija jela za dostavu u Hrvatskoj – to su pizza i jela iz woka

No apsolutni su pobjednik, čije su varijacije završile na čak tri mjesta od top pet – ćevapi! Hrvati ih vole u kajmaku, klasične ili sa sirom, a u 2021. naručeni su čak 20.200 puta što je približno broju stanovnika Petrinje. No, ni ljubitelji vegetarijanske kuhinje neće ostati praznog želuca. Putem Bolt Fooda na raspolaganju više od 70 vege restorana.

O popularnosti aplikacije Bolt Food svjedoče i izvrsni poslovni rezultati, a vrijednost narudžbe ponekad prelazi i nekoliko tisuća kuna. Tako je u Zagrebu rekorder korisnik čija je vrijednost jedne narudžbe iznosila više od 5.800 kuna. Ali titulu pobjednika s najviše narudžbi ponio je sladokusac koji je hranu naručio čak 444 puta.

“Uvođenjem ove usluge u Hrvatsku željeli smo pomoći restoranima da unatoč pandemiji koronavirusa ostvaruju pozitivne poslovne rezultate, a dostavljačima dati priliku za dodatnom zaradom. Veseli nas što su naši poslovni partneri prepoznali kvalitetu naše usluge te što smo istovremeno našim korisnicima omogućili dostavu hrane iz njihovih omiljenih restorana, ali i onih koji će to tek postati. Jednostavno, proširili smo im gastronomske vidike i upoznali ih s novim jelima. No najsretniji smo jer ćemo zajedno proslaviti drugi rođendan Bolt Fooda. A sigurni smo i mnoge nakon njega!”, rekao je Alan Voučko, Country Manager Bolt Fooda u Hrvatskoj.

Tagged