indizajn & tražimo dom by mirjana mikulec :: 2022.

Bogata jesen na malim ekranima – kreću nove sezone emisija InDizajn i Tražimo dom

Tim dizajnerice Mirjane Mikulec priredio je ljubiteljima interijerima kao i svima u potrazi za inspiracijom i novim domom uzbudljivu TV jesen – u nedjelju, 25. rujna 2022. godine počinje nova sezona emisije “InDizajn”, a dva tjedna nakon toga, u subotu, 8. listopada, nove epizode “Tražimo dom”!


Za dizajnericu Mirjanu Mikulec i njezin tim jesen je počela intenzivno. Uz sajam interijera u Areni Zagreb i upisa novih polaznika u školu za dizajn interijera u Zagrebu i Splitu, kreću i nove sezone njezinih tv emisija InDizajn i Tražimo dom.

Emisija s najdužim televizijskim stažem kada je tematika uređenja interijera u pitanju, InDizajn, u nedjelju, 25. rujna kreće na RTL televiziji s 22. sezonom. Jesen je idealno vrijeme za najavu novih trendova. Tako će novih 12 epizoda donijeti pregršt inspiracije za sve one koji vole interijere i arhitekturu kao i one koji kreću s (pre)uređenjem svoja četiri zida. Bilo da su im potrebne ideje, noviteti ili korisni savjeti i informacije.

Nove epizode donijet će korisne blic-savjete te atraktivne dizajnerske prostore

indizajn 2022 :: mirjana mikulec :: foto: darko mihalić

Gledatelje očekuje, između ostaloga, i nekoliko luksuznih i elegantnih stanova u zagrebačkoj novogradnji. U njima ćete moći vidjeti kombinaciju klasike i trendova te atraktivan životni prostor jedne poznate domaće influencerice. InDizajn je i prava TV adresa za sve ljubitelje DIY projekata kojih je sve više kod nas. Uradi sam prilozi donijet će jednostavne i originalne ideje. A pomoću njih možete, uz mali budžet, osvježiti svoj životni prostor i učiniti ga funkcionalnijim.

A na top ljestvici naj-rubrika su nagradni makeoveri Iznenadi me, u kojima se gledateljima besplatno preuređuje jedna prostorija u domu. I u ovoj sezoni gledatelje očekuje makeover humanitarnog karaktera. InDizajn tim pridružio se akciji uređenja doma jedne obitelji u Petrinji, a koju vode udruga Fra Mladen Hrkać i Udruga Jedinice specijalne policije OSA Sisak.

“Iako smo postali tradicija na malim ekranima ne samo kada je InDizajn, nego i Tražimo dom u pitanju, uvijek sam uzbuđena kada kreću nove sezone. Izazov uvijek postoji. No, smatram da je to dobro jer tako nastojimo da nove epizode budu bolje i zanimljivije od prethodnih. Vjerujem da u tome uspijevamo i da će opet ispuniti očekivanja gledatelja kojima nudimo ideje kako mogu urediti ili poboljšati svoj dom”, rekla je dizajnerica Mirjana Mikulec, dodajući da gledatelje očekuju provjerene i njima omiljene rubrike.

Nakon “InDizajna” stiže 5. sezona emisije “Tražimo dom s Mirjanom Mikulec”

Potraga za domom iz snova kreće u subotu, 8. listopada, također na RTL-u. Emisija i u ovoj sezoni prati kandidate u jednoj od najvažnijih potraga, onom za nekretninom koja će postati njihov dom. Tržište nekretnina sve je izazovnije pa je pomoć stručnjaka uvijek dobrodošla, naročito kad je riječ o iskusnom i uigranom timu. Agenti koji traže nove nekretnine, arhitekti i dizajneri koji ih uređuju kako bi kandidati dobili što bolji dojam, ali i cijeli niz stručnjaka, vođeni Mirjanom Mikulec opet su tu.

Prva epizoda odvest će gledatelje u zelinski kraj u potragu za vikendicom ili zemljištem za Željka, prvog kandidata nove sezone. Kuću za odmor traži u blizini Zagreba kako bi u njoj mogao uživati sve češće. U ovoj sezoni gledatelje čeka i jedna novina – prva potraga za nekretninom koju bi kandidat platio kriptovalutama. Kako izgleda taj proces saznat ćete već ove jeseni! Ako ste i vi u potrazi za domom, javite se timu emisije Tražimo dom putem e-pošte nekretnine@mmi.hr i budite dio nove sezone. Više informacija o projektu doznajte na mrežnim stranicama na adresi indizajn.rtl.hr.

NOVA SEZONA: InDizajn se vraća na male ekrane u 22. sezoni

Tagged