hrvoje krstulović / blitz cinestar zagreb

Blitz CineStar je najbolji kinoprikazivač u Europi, koji svojoj publici pruža najbolji mogući kino doživljaj

Međunarodna kinematografska udruga (UNIC) proglasila je Blitz-CineStar najboljim kinoprikazivačem u Europi u 2019. godini. Nagrada “International Exhibitor of the Year” uručena je Blitz-CineStaru na kongresu CineEurope u Barceloni uz obrazloženje da je riječ o kompaniji koja podiže ljestvicu u industriji i ostvaruje kontinuiran rast. Posebno su istaknuli kako Blitz-CineStar svojoj publici pruža najbolji mogući kino doživljaj, stavljajući u prvi plan stalnu inovaciju, zbog čega je Blitz-CineStar i postao jedan od vodećih te najbrže rastućih kino lanaca u regiji i Europi.

Nagradu je preuzeo Hrvoje Krstulović, suosnivač i član uprave Blitz-CineStara, koji je sudjelovao na kongresu CineEurope u Barceloni, najdugovječnijem i najuspješnijem europskom kongresu za velike, regionalne i nezavisne filmske profesionalce.“Ovo je kruna našeg poslovanja i priznanje cijelom našem timu da smo u proteklim godinama radili izvrstan posao. Letvicu smo kontinuirano postavljali na višu razinu, a ključna je bila naša želja da posjetiteljima ponudimo najbolje moguće kino iskustvo. Nećemo stati na tome jer tim koji stoji iza uspjeha Blitz-CineStara povezuje ogroman entuzijazam i ljubav prema filmu, prema kinu i prema pomicanju granica u kinoprikazivaštvu. Zato želim zahvaliti upravo njima, mojim kolegama i prijateljima. Ovo je priznanje za sve nas, za ono što radimo i volimo. Također hvala našim poslovnim partnerima i našim vjernim posjetiteljima bez kojih ovaj uspjeh ne bi bio ostvariv”, rekao je Hrvoje Krstulović nakon osvajanja nagrade.

O Blitz-CineStaru

Blitz-CineStar nastao je zajedničkim ulaganjem tvrtke Kieft & Kieft, njemačkog kinoprikazivača te tvrtke Blitz film i video distribucija, vodećeg distributera filmova u Hrvatskoj i susjednim državama. Od svog osnutka 2003. godine pa sve do danas Blitz-CineStar kontinuirano provodi investicijski ciklus, zbog čega se uspješno pozicionirao kao najveći i najuspješniji kinoprikazivač u regiji.

CineStar Grupa u Hrvatskoj i regiji broji ukupno 23 multipleksa, uključujući i onaj u Beogradu koji se uskoro otvara, a raspolaže s 145 digitalnih dvorana i više od 23.000 sjedala. Sve to prati i povećanje broja posjetitelja, koji je porastao na gotovo pet milijuna godišnje.

Sve je započelo prije šesnaest godina, s gradnjom prvog multipleksa CineStar Zagreb s 13 dvorana i 2.940 sjedala, a koji je i danas najveći multipleks u regiji i kojeg je Film Journal International uvrstio u 15 veličanstvenih u svom izdanju povodom 15. Cinema Expo. Daljnjim širenjem u zemlji i regiji te stalnim unapređivanjem usluga i tehnologija Blitz-CineStar je postao jedan od neprepoznatljivijih brendova.

Dobitnik je sedam Superbrands nagrada, uključujući i Superbrands Exclusive, kao i nagrada Best Buy Awards te Best Buy Award Millennials 2018. Prošle godine dobio je i nagradu za najbolje novoizgrađeno kino u Europi, a koju je osvojilo najveće dalmatinsko kino – CineStar 4DX Mall of Split.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -

1 thought on “Blitz CineStar je najbolji kinoprikazivač u Europi, koji svojoj publici pruža najbolji mogući kino doživljaj

Comments are closed.