black friday - crni petak / dancing bear / 2021.

Black Friday popusti stižu u Dancing Bear – kupite omiljenu glazbu uz veliki popust

Zadnji petak u mjesecu studenom rezervirajte za odlazak u Dancing Bearove prodavaonice gdje vas čekaju “Black Friday” popusti! Za one koji to možda ne znaju, rasprodaje se organiziraju povodom Crnog petka, dana kojeg trgovci već tradicionalno obilježava u predzadnjem mjesecu u godini.

Tako Dancing Bear pruža popust od 15% na kompletan asortiman vinila, CD-a, DVD-a i Blu-ray diskova. Popust Vas čeka isključivo ovoga petka, 26. studenoga 2021. godine. Popust možete iskoristiti u svim Dancing Bearovim prodavaonicama u Zagrebu, Splitu i Osijeku.


Istoga datuma izlazi i remake debi albuma surf benda The Bambi Molesters pod nazivom Dumb Loud Hollow Twang. Ploča će se izdati na Deluxe prozirnom vinilu. Dodajmo da će se tog album datuma naći u regularnoj prodaji, no, na Black friday ćete ga moći kupiti po sniženoj cijeni! A ako ćete pratiti i dalje ZGportal, na njemu ćete uskoro saznati Više informacija. S obzirom da blagdani samo što nisu zakucali na vrata, počastite sebe ili razveselite svoje najbliže stranim i domaćim naslovima na svim formatima. Čitavu ponudu pregledajte putem Dancing Bearove online trgovine na adresi dancingbear.hr.

Za Black friday poklonite domaće bendove i njihova izdanja na vinilu

Tagged