billy mobile3 I fiskalna blagajna sumup I 2022. I billy pos

Billy POS nudi sveobuhvatno rješenje za prihvat svih vrsta kartica i beskontaktnog plaćanja

Tvrtka Billy POS, član ETRANET Grupe i hrvatski “specijalist na području fiskalnih blagajni”, tržištu je ponudila sveobuhvatno rješenje za prihvat svih vrsta kartica i beskontaktnog plaćanja. Tvrtka predstavlja svoje fiskalne blagajne putem sustava SumUp.

Pomoću malenog i jednostavnog čitača kartica SumUp spojenog na kompatibilnu Billy prijenosnu ili stolnu fiskalnu blagajnu, korisnici mogu izravno prihvaćati sve vrste debitnih i kreditnih kartica te beskontaktnog plaćanja uslugama Apple Pay i Google Pay putem mobitela i pametnih satova.


Pritom nema nikakvih dodatnih mjesečnih naknada za korištenje usluge SumUp! Uz jednokratnu kupnju čitača SumUp, plaća se tek naknada za transakciju od 1,95%, bez obzira na iznos ili broj transakcija. Također, ne iznenađuje što su prve isporučene Billy fiskalne blagajne u paketu sa čitačem SumUp ujedno i najpopularniji model iz ponude – prijenosna blagajna Billy Mobile3.

Prijenosna blagajna Billy Mobile3 vrlo je popularna među korisnicima u pokretu

Razlog tome je iznimno izdržljiva baterija te vrlo brz ispisa. Jednostavno, ova fiskalna blagajna omogućuje cjelodnevni rad na terenu uz vrlo veliki volumen obavljenih kupnji. Stoga je ova kombinacija uređaja posebno pogodna za terensku prodaju, uslužne djelatnosti, prodaju karata i prodaju na štandovima. Također, idealna je za dostavljače i servisne usluge. No, čitač kartica SumUp kompatibilan je i s drugim prijenosnim i stolnim Billy fiskalnim blagajnama. Uz njega možete koristiti modele Billy Easy, Billy Mobile2/Mobile3, Billy Black, Billy Desk i Billy Desk mini.

Za brzu i urednu fiskalizaciju u ovom paketu brine se osnovni softver Billy Pay. To je napredno programsko rješenje koje u kombinaciji s izabranim programskim paketom omogućuje prihvaćanje bankovnih kartica i izdavanje fiskaliziranih računa. U jednom uređaju nalaze se blagajna, POS pisač i fiskalizacija računa. A za primanje kartica ovaj paket oslanja na maleni i jednostavni čitač kartica SumUp s kojim je jednostavno, lako i sigurno povezan bežično putem Bluetooth veze. Nakon prve, inicijalne uspostave veze (za koju će se pobrinuti djelatnici Billyja) čitač i blagajna svaki se put automatski prepoznaju i povezuju, što pojednostavljuje i ubrzava proces izdavanja računa i procesiranja kartičnog plaćanja.

Billy POS korisnicima omogućava plaćanje debitnim i kreditnim karticama i to bez skrivenih troškova!

Billy Pay korisnicima omogućuje pristup korisničkom portalu u Billy oblaku. U njemu možete pregledavati izdane račune, upravljati svim svojim fiskalnim blagajnama, uređivati cijene, dodavati artikle i nove blagajnike. Uz pristup Billy oblaku korisnik ima i pristup korisničkom portalu u oblaku pružatelja usluge prihvaćanja bankovnih kartica. U njemu je korisniku dostupan pregled svih izvršenih transakcija i njihova administracija, izrada različitih izvještaja i ostalo.

Kao i sva druga Billy rješenja i Billy Pay ima osigurano održavanje programskog paketa i osiguranje usklađenosti s važećim zakonodavstvom, korisničku podršku (telefon, e-mail…) 14 sati na dan, 7 dana u tjednu. Za više informacija o Billy Pay te drugim rješenjima za prihvat kartica te cloud fiskalizaciju koju nudi tvrtka Billy POS posjetite mrežnu stranicu na adresi billy.hr.

“Iznimno smo ponosni što je tržište ovako brzo i dobro reagiralo na sve prednosti Billy Pay paketa s mogućnošću prihvata svih vrsta kartica putem sustava SumUp. Bez obzira na djelatnost, Billy Pay omogućuje svakoj pa i najmanjoj tvrtci da brzo i jednostavno omogući svojim kupcima i korisnicima svojih usluga željeno plaćanje debitnim i kreditnim karticama. I sve to bez skrivenih troškova!”, rekao je Damir Lesničar, direktor tvrke Billy POS.

Tagged