becutan snježna čarolija - klizalište ledeni park - advent u zagrebu - marijana batinić i luka nižetić

Becutanova snježna čarolija održava se i ove godine na Adventu u Zagrebu!

Snježna čarolija uz miris djetinjstva i ove godine stiže na jedan od najljepših Advenata u Europi! Ove subote, 14. prosinca 2019. godine u Ledenom parku na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava održat će se već tradicionalni događaj “Becutanova snježna čarolija”. Kao i prošle godine, Becutan je pripremio pet sati zabavnog programa koji počinje u 10.30, a koji će voditi poznati duo – TV voditeljica Marijana Batinić i pjevač Luka Nižetić! Posjetitelje popularnog Tomislavca u programu pod nazivom Becutanova snježna čarolija očekuje mnoštvo zabave, igre, smijeha i drugih čarobnih iznenađenja.


Tako će brojni mališani moći uživati u kreativnim radionicama, dvijema zabavno – edukativnim dječjim predstavama, druženju s Becutanovim vilama, ali i mini-koncertu Luke Nižetića.

Na samom kraju druženja, klinci i klinceze imat će priliku klizati se na čarobnom zagrebačkom ledu u društvu Marijane Batinić i Luke Nižetića, čime je Becutan priredio još jedan u nizu najljepših vikenda u prosincu.

Stoga – ne propustite u subotu, 14. prosinca između 10.30 i 15.30 sati posjetiti Ledeni park na Tomislavcu i uživati u snježnoj čaroliji Becutana!


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged