delight zagreb & barbara kolar / 2021.

Barbara Kolar je snažna, profesionalna i prekrasna – idealna DeLight žena

Hrvatski modni brend DeLight u svojoj novoj liniji odijela najavljuje da su ona sada nove haljine, a u tome će mu pomoći Barbara Kolar. Svaka žena u odijelu može izgledati odlično i besprijekorno, snažno i samouvjereno. Upravo je ulogu snažne žene po prvi puta u svojoj karijeri utjelovila voditeljica Barbara Kolar. Na svojevrstan način, Barbara utjelovljuje ideal DeLight žene, što ona zaista jest. Snažna, profesionalna, prekrasna žena koja ne pristaje na kompromise u poslu pa tako ni kada je u pitanju odjeća.

“Volim modu i volim se lijepo odijevati, a posebnu pažnju prirodajem kvaliteti tkanine i izrade. Ja sam obožavateljica kvalitete i bezvremenskih krojeva. DeLight njeguje te iste vrijednosti pa sam se lako zamislila u ulozi DeLight žene”, rekla je Barbara.


Nakon godine koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, vrijeme je za boje i vibrantne kolorite koji će svakoga oduševiti. Vrijeme je za izlazak iz sportske odjeće, pidžami i svega onoga što je proteklih mjeseci zauzimalo mjesto u većini ormara diljem svijeta. Unatoč radu od doma, život se ponovno lagano vraća u normalu, a sve više žena odlazi u urede i na poslovne sastanke u realnom poslovnom okruženju.

Proljeće uvijek asocira na buđenje, a unatoč tome što često nemamo inspiracije i obuzme nas svojevrsni proljetni umor. Odjeća vrhunskih krojeva i boja je tu da nam barem malo popravi raspoloženje i da se osjećamo bolje, snažnije i motiviranije. Ususret proljeću i prizivanju svega dobroga, poznati modni brend DeLight iza kojeg stoji dizajner i stilist Ivan Friščić, jako dobro zna kako ostati, ali i postati pozitivan.

Posebno je lijepo da hrvatska modna scena ne “spava zimski san”

Domaća modna scena stvaraja nove kolekcije koje će uskoro zavladati ulicama i uredima. Odijela su svojevrsni sinonim brenda i ukoliko ste u potrazi za onim savršenim koje zaista stoji kao saliveno, DeLight je definitivno mjesto na kojem će vaša potraga početi, ali i završiti. Prirodne tkanine bez umjetnih vlakana, vrhunska izrada, krojevi koji laskaju ženskoj građi, razuman omjer cijene i kvalitete, izrada po mjeri do konfecijskog broja 46…

Sve su to “kvačice odobrenja” kada je riječ o DeLightu koji njeguje slow fashion koncept. Kolekcije su limitirane i vrlo je mala vjerojatnost da ćete negdje sresti nekoga u istom komadu odjeće. Također, proizvodi se komad po veličini, a u samoj trgovini su izmjene kolekcija česte, tako da će vas uvijek nešto novo iznenaditi. Male serije proizvodnje, ujedno su i nit vodilja jer samim time dolazi do smanjena otpada.

DeLight i Barbara Kolar stoje iza premise brenda da žena ovdje može pronaći svoj zaokruženi look

Od svilene bluze, haljine, odijela pa sve do kaputa. Naglasak je na potpuno bezvremenski komadima koji se mogu nositi godinama i u različitim prilikama a u kojima će svaka žena uvijek izgledati odvažno.

“Moja je ideja oduvijek bila svojevrsna ekskluzivnost i pristup odijevanju koji evocira vremena u kojima je kvaliteta tkanine i izrade bila preduvjet za cijenu, a ime se trebalo opetovano opravdavati. Tako mi, iz kolekcije u kolekciju poboljšavamo svoju kvalitetu u svakom pogledu. Tkanine su sve luksuznije, a izrada sve savršenija. Želja mi je da se moje klijentice osjećaju odlično, snažno i nepobjedivo kada nose moje komade”, rekao je Ivan Friščić.

Odijela su vječni komadi koji nikada nisu bili traženiji u smislu trendova

Ali i nikada više prikazivani u kolekcijama modnih dizajnera. Ono što DeLight ima u svojoj ponudi su boje, materijali i krojevi koji oduzimaju dah. Ružičasta, ljubičasta, crvena, smaragdno zelena, plava… Može li proljeće započeti bolje? Luksuzne i vrhunske prirodne tkanine od kojih su izrađena njihova odijela sastavljena su od 90% vune i 10% svile, a te iste tkanine koriste najveći svjetski brendovi. Ova proljetna kampanja snimljena je u Studiju Wallart, a fotografije potpisuje Matea Smoličić Senčar. Za kreativno vodstvo zaslužan je Davide Rossetti, Mihaela Dodić glavna i odgovorna za make up, a Danijela Pušeljić za frizuru (Kosa&Partneri).

Vlaška 6 u Zagreb je mjesto na kojem ne postoji riječ problem, jer DeLight zna kako ga riješiti. Ali najbolje da se u to uvjerite sami, pogotovo ako volite modu za stvarne i snažne žene. Više o modnim kolekcijama DeLight by Ivan Friščić doznajte na mrežnim stranicama na adresi delight.hr.

Tagged