Axor MyEdition 2018 mramor

AXOR, premium brend tvrtke Hansgrohe, avangardni dizajn prilagođava željama kupaca

Rođendanska kolekcija AXOR MyEdition otvorila je veliki prostor za osobno izražavanje i kreativnost kupaca omogućivši im personalizirano uređenje kupaonice uz avangardni AXOR dizajn. Premium brend tvrtke HansgroheAXOR – uveo je novu liniju MyEdition miješalica, koje se svojim čistim, linearnim dizajnom prilagođavaju željama kupaca tako što im omogućavaju kombiniranje 15 AXOR FinishPlus PVD površina i ekskluzivnih materijala (metal, drvo, mramor i koža) s AXOR-ovim potpisom. Također, prema vlastitim preferencijama kupci mogu naručiti miješalice i pribor u bojama izvan standardnog asortimana AXOR FinishPlus, dorađene u posebnim materijalima ili upisane prema individualnim specifikacijama. S više od 225 dizajnerskih odabira, AXOR-ova rođendanska zbirka, nastala u suradnji s Phoenix Designom, pokrenula je mega trend personalizacije.

AXOR MyEdition miješalice dostupne su u dvije standardne završne obrade – krom s ogledalom i krom s crnim staklom. Sjajne završnice od polirane zlatne optike do brušenog crnog kroma iznimno su robusne i izdržljive, a proizvedene su pomoću najsofisticiranijih tehnologija. Prema vlastitim preferencijama kupci mogu naručiti miješalice i pribor u bojama izvan standardnog asortimana AXOR FinishPlus, dorađene u posebnim materijalima ili upisane prema individualnim specifikacijama.

“Davanje osobnog pečata interijerima suština je luksuza. Uz AXOR MyEdition kolekciju, otvorili smo prostor za osobnu kreativnost – boje, materijali i uzorci stvaraju polazište za jedinstvenu i personaliziranu miješalicu”, istaknuo je Andreas Diefenbach iz Phoenixa Designa.

AXOR MyEdition zbirka sastoji se od devet proizvoda za kupaonice – umivaonike, bidee i kade, a sve varijacije dostupne su u prodaji od listopada 2018. godine.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -