andrija zovko / auto salon kramar zagreb

Auto salon Kramar u Jankomiru otvorio prvi prodajni autosalon u Zagrebu

Nakon 15 godina poslovanja, Auto salon Kramar otvorio je svoju prvu poslovnicu u Zagrebu i time zacrtao svoj novi poslovni put pozicioniranjem u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Tvrtka je u Hrvatskoj osnovana 2015. godine, a pripada grupaciji Kramar koja već 15 godina posluje u Njemačkoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Nakon otvaranja podružnice u Splitu, zagrebački prodajni autosalon veliki je iskorak u poslovanju, koji ujedno znači i otvaranje novih poslovnih i prodajnih mogućnosti za nabavkom vrhunskih vozila s certifikatom.

Poslovni koncept Auto salona Kramar nastao je “iz zaljubljenosti u automobile i želje da se tržištu ponudi sigurnost, garanciju i financijski najpovoljniju cijenu za automobile svih klasa, od nižih, preko srednje klase do luksuznih”. Auto salon Kramar omogućuje narudžbu automobila po želji kupca, sigurnost u ispravnost vozila te jamstvo na mehaniku i tehniku vozila od 12 mjeseci. Osim toga, moguća je i zamjena starog automobila za noviji što je vrlo popularna aktivnost.

U sklopu moderno uređenog salona na zagrebačkom Jankomiru u Kovinskoj ulici, tzv. zagrebačkoj autoaveniji, tvrtka posjeduje vlastitu radionicu za prijem i pregled vozila. Pazeći na svaki detalj kako bi zadovoljili očekivanja svojih kupaca, Auto salon Kramar posluje u skladu sa svojim sloganom i istinski nastoji u svemu biti za klasu bolji.

“Kupac nam je na prvom mjestu! S obzirom na to da se bavimo uvozom rabljenih vozila tražimo od svojih dobavljača jamstvo, koje tada prenosimo našim kupcima. Od samog početka gradimo temelje našeg poslovanja upravo na tome i garantiramo kako svaki kupac može biti 100% siguran prilikom kupnje naših vozila. I u 2019. godini želimo održati uspjeh na ovom nivou na kojem se trenutačno nalazimo”, smatra Andrija Zovko, glavni direktor i suvlasnik Auto salona Kramar.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - -