artistry studio tokio 2020

Artistry Studio predstavlja zaigranu, zabavnu i ljupku kozmetiku J-Beauty i Tokio, kao sljedeće gradsko izdanje

Artistry Studio je putovao od blistavih svjetla New Yorka, preko glamuroznih ulica Pariza do odvažnih nasipa Bangkoka. Sada, inspiraciju čeka u ćudljivom i čudesnom Tokiju. Tokio, jedan od najmnogoljudnijih gradova na svijetu, ujedno i dom široke lepeze trendsetera i unikatnih stilova odijevanja, od zadivljujućih tradicionalnih stilova, svježih modernih lica do pretjeranih anime stilova. Najnovija kolekcija Artistry Studio objedinjuje modu, boje i kawaii Tokija. Kawaii, što doslovno prevedeno znači slatko je prikazan u ovoj zadnjoj kolekciji kao onaj osjećaj kada si zaigran, zabavan i ljubak.


“Tokio čovjeka inspirira da bude kreativan i da istražuje, a novo izdanje Artistry Studija™ potiče “ljepotice u pokretu” da se zaigraju sa njihovim proizvodima! Ova kolekcija nam je najslađa do sada, nadahnuta originalnom pop kulturom paleta boja i slastica ovog grada”, rekla je Kelli Templeton, dopredsjednica Global Beauty za Artistry brend.

Proizvodi Artistry Studio Tokio izdanja

Dođi i zaigraj se u Tokiju sa četvrtim izdanjem proizvoda za ljepotu Artistry Studia inspiriranih gradskim procvalim trešnjama, tradicijskim ritualima i šarolikom kawaii kulturom. Ovo limitirano izdanje savršena je kolekcija za užurbani život u pokretu i prigodna je za najslađe i zaigrane stilove – od obrva koje oduzimaju dah, preko slasnih usana, do multi-efekt paleta boja za oči i usne, i još puno više.

Palete za oči i usne inspirirane kawaii dizajnom su savršene za ljupki i sabrani izgled, ujedno praktične primjene. Deset trendi nijansi potiču na igranje sa svijetlim i tamnim tonovima u mat, bisernom i svjetlucavom izdanju za oči, kremastim i mat puderima za usne. Palete su dostupne u dva izdanja – Kabuki Glam i Kabuki Pop.

Ispravi & Usavrši lice – za savršeni Tokio izgled koji zrači sjajnom i besprijekornom kožom potreban je moderni i prirodni puder. All-in-one putni kompaktni puder ima paletu boja po mjeri svačijeg tena, od boje breskve do krem tonova pudera. Dostupan je u pet nijansi, od Shibuya Light do Shibuya Deep za sve tipove kože.

Rumenilo za odvažne – nemoj se sramiti! Poigraj se zabavnim i žarkim bojama za prirodan izgled. Nježni i meki savršeno pristaju uz svaki puder i na svačije obraze. Dostupni su u Kimono Coral, Kimono Nude ili Kimono Pink varijanti.

Sprej za tijelo – ponesi svoj zen osjećaj sa sobom, osvježavajuća vodica za kosu i tijelo će podignuti svaku atmosferu, pa tako je neizostavna pri putovanjima. Kombinacija izvorske vode, vode s lotusom i ekstraktom zelenog čaja čini ovu bezalkoholnu formulu savršenom hidracijom za tijelo tokom cijelog dana. Dostupno je u cvjetnoj Sweet Hakura ili citrusnoj Refreshing Yuzu varijanti.

Olovka za obrve – odvažne obrve koje su postojane cijeli dan! Olovka za obrve koja je kao permanentni marker popunjava rupe, češlja i ostavlja dojam prirodnih i definiranih obrva. Dostupne su Ginza Chai Latte ili Ginza Cocoa boje.

Sjajilo za punije usne – vaše usne će obožavati sjajilo za usne koje hidratizira i pruža osvježavajući osjećaj. Lako apliciranje potrajati će cijeli dan i ostaviti mat dojam, kao što je u Tokiju popularno. Dostupno u Sakura i Persimmon verziji.

Oh-So-Colorful maskara – postani kraljica kawaiia sa maskarom koja pruža dojam slatkih anime očiju sa kolorističnim bujnim trepavicama. Maskara povećava volumen trepavica za 143% i daje poseban dojam. Dostupna u Harajuku Smeđoj sa zlatnim šljokicama ili Harajuku Plavo.

O Artistry Studiu Tokio

Artistry Studio Tokio izdanje nastalo je u suradnji sa umjetnicom Rumi Kuraji čiji se koloristični i trendi crteži nalaze na proizvodima i ambalažama. Limitirano izdanje Artistry Studio Tokio je raspoloživo u proljeće 2020. godine, a proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla.

“Volim šminku i kozmetiku, čas sam nekada htjela biti vizažistica. Vidjeti svoje crteže na proizvodima Artistry Studio je ostvarenje snova”, rekla je Rumi Kuraji.

O Artistry Studiu

Artistry Studio je kozmetička marka koja je specijalizirana za proizvode za kupanje i tijelo dostupne ljubiteljima ljepote širom svijeta. Limitirane kolekcije su inspirirane metropolama diljem svijeta i očaravaju samu srž grada i njegovih boja, tekstila i mirisa dizajniranih da inspiriraju svakog korisnika. Proizvodi Artistry Studija se prodaju preko mreže Amway Business Owners u više od 50 država i tržišta diljem svijeta.

O Amwayu

Amway je obiteljska kompanija smještena u Adi (Michigan, SAD) sa profitom od $8.8 milijardi koja ima cilj promovirati zdravi i kvalitetan način života. Najprodavaniji brend od Amwaya je Nutrilite vitaminski, mineralni i dijetetski dodatci prehrani, Artistry proizvodi za njegu kože i šminka, eSpring sustavi za tretiranje vode i XS energetska pića – svi proizvodi su prodani ekskluzivno preko Amway poslovnih partnera.

Svjetska prodaja u 2018. godini plasirali su Amway na prvo mjesto kompanije koja se bavi poslovanjem izravne prodaje, sudeći po nagradi od 2019 Direct Selling News Global. Amwayova godišnja prodaja uključuje prihode putem izravne prodaje i drugih poslovnih udjela.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged